Tuğba Şenoğlu İvegin’in Babası Karara Sert Tepki Gösterdi: 'Bu Yapılır mı?'

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosunda son dakika değişikliği: Tuğba Şenoğlu İvegin yerine İlkin Aydın alındı. Şenoğlu'nun babası Hasan Şenoğlu, değişikliği "ayıp" olarak nitelendirip, kadro kararını eleştirdi. İtalyan başantrenör de benzer bir eleştiride bulunmuştu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosunda son dakika değişikliği yaşandı; milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu İvegin kadrodan çıkarıldı, yerine İlkin Aydın alındı. Bu değişiklik, Şenoğlu'nun babası Hasan Şenoğlu tarafından "ayıp" olarak değerlendirildi ve İtalyan başantrenör de bu kararın adil olmadığını belirtti.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosunda son dakikada yapılan değişiklikler, özellikle Tuğba Şenoğlu İvegin’in kadrodan çıkarılması ve yerine İlkin Aydın’ın dahil edilmesi gündem oldu. Şenoğlu'nun babası Hasan Şenoğlu'nun bu değişiklikle ilgili yaptığı paylaşımlar da dikkat çekti. Facebook'ta, bir kullanıcının paylaşımına kızı Merve Şenoğlu'nu etiketleyerek yeniden paylaştı.

Paylaşımda, "Böyle kadro belirlenir mi? Çok ayıp ettiniz, özellikle kadın takımına böyle bir şey yapılır mı? Maçlar daha başlamadan dünyaya malzeme olduk," ifadelerine yer verildi. Ayrıca, İtalyan başantrenörün Milletler Ligi sırasında söylediği sözler yeniden gündeme geldi: "Öncelikle iyi biri sonra da iyi bir koç olmak istiyorum. Bence bir oyuncuyu çağırıp bir haftadan sonra o oyuncuyu eve göndermek doğru değil. Bu, ‘Sana şu an ihtiyacım var. Sana artık ihtiyacım yok’ demek gibi."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.