Tüm Emeklilere Gece Yarısı Müjdesi: Ekim Ayında Çifte Ödeme Hesaplara Yatıyor!

Ekim ayında SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin hesaplarına iki ayrı ödeme yatırılacak. Hem maaş ödemeleri hem de artan banka promosyonlarıyla emekliler kazançlı çıkacak. Başvurular için son tarih 31 Ekim....

Milyonlarca emekli, Ekim ayı ödemeleri için merakla araştırmalarını sürdürüyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan gece duyurusuyla birlikte emekliler çifte ödemeye kavuşacak. Ekim ayının başından itibaren hem maaş ödemeleri hem de zamlı banka promosyonları hesaplara yatırılacak. İşte Ekim ayı emekli ödemelerine ilişkin tüm detaylar...

EKIM 2024 EMEKLI MAAŞI ÖDEME GÜNLERI

16 milyondan fazla emekli, maaşlarının hangi günlerde yatırılacağını öğrenmek için ödeme takvimini incelemeye başladı. SGK'nın açıkladığı takvime göre, Emekli Sandığı'na bağlı olan emekliler maaşlarını 1-5 Ekim tarihleri arasında alacak. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ödemeleri ise tahsis numarasının son hanesine göre yapılacak. SSK emeklileri 17-25 Ekim tarihleri arasında, Bağ-Kur emeklileri ise 26-28 Ekim tarihlerinde maaşlarına kavuşacak.

EKIM AYINDA ZAMLI BANKA PROMOSYON FIRSATLARI

Ekim ayında emeklilere güzel haber bankalardan da geldi. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri için promosyon miktarları arttırıldı. ING Bank ve Yapı Kredi, emeklilere 18.000 TL’ye varan promosyon imkânı sunarken, Akbank ise 17.500 TL promosyon veriyor. Diğer bankalarda ise ortalama 15.000 TL’ye kadar promosyon fırsatları bulunuyor.

En büyük sürpriz ise Vakıfbank’tan geldi. Vakıfbank, emeklilere çift promosyon fırsatı sunuyor. Emekli maaşını 3 yıllığına Vakıfbank’a taşıyan emekliler, 12.000 TL’ye varan promosyon alabiliyor. Ancak Troy kart sahibi emekliler, ekstra 12.000 TL daha promosyon alarak toplamda 24.000 TL'ye kadar ödeme alabilecek.

PROMOSYON FIRSATLARINDA SON BAŞVURU TARIHI 31 EKIM

Emekli promosyonları için başvuru süreci 31 Ekim’de sona erecek. Emekliler, mobil bankacılık, internet bankacılığı veya şubeler aracılığıyla başvurularını kolayca gerçekleştirebilir. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri, başvurularının ardından üç iş günü içinde IBAN’larına promosyon ödemesini alabilecek. Ayrıca bankalar, promosyonların yanı sıra ücretsiz havale ve EFT, aidatsız kredi kartı ve düşük faizli kredi gibi çeşitli avantajlar da sunuyor. Detaylı bilgi almak isteyenler, bankaların internet sayfalarından veya şubelerinden bilgi edinebilir.

Ekim ayında hem maaş ödemeleri hem de zamlı promosyonlarla emeklilerin yüzü gülecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.