Tüm magazin bunu konuşuyor! Barış Arduç ile Hande Erçel gündemi!

Çeşme ilçesinde çekimleri yapılacak olan Bir Başka Aşk adlı beyazperde filminde başrolleri çok konuşulacak! Barış Arduç ile Hande Erçel başrolü olarak bir araya geliyor!İkilinin bir araya gelmesi medya ve magazin dünyasında da büyük ses getirdi!

Netflix yeni projesi için iki yıldızla anlaşmaya vardı. Pürüzsüz güzelliğiyle herkesi büyüleyen yakışıklı oyuncu Barış Arduç ve Hande Erçel ile tanışın. İki ünlü oyuncunun buluşması yurt dışındaki hayranlarını da heyecanlandırdı.

Teleleht haberine göre; Yaz aylarında Çeşme bölgesinde çekimleri yapılacak Bir Başka Aşk'ta Barış Arduç ve Hande Erçel beyazperdede buluşacak.

HAZIRLIK AŞAMASI BİTTİ!


Çekim öncesi son hazırlıklar yapılıyor. Yaz boyunca aralıksız devam eden çekimler iki ünlü ismin hayranlarını heyecanlandırdı. Özellikle sosyal medyadaki yorumların artıyor olması Hande Erçel ve Barış Arduç'un yurtdışındaki hayranlarının coşkusunu yansıtıyor.

Netflix'te yayınlanan projeden Ege ve Aslı karakterlerinin hikayesini izleyebilirsiniz. Senaryosunu Ceylan Naz'ın yazdığı film, romantik komedi öyküsü olarak öne çıkıyor.

BARIŞ ARDUÇ ROMANTİK KOMEDİ İLE DÖNÜYOR!


Kiralık Aşk dizisiyle tanınan Barış Arduç, uzun bir aradan sonra romantik komedilere geri dönüyor.

Romantik komedi projeleri Hande Erçel'e her zaman çok güzel sonuçlar getirmiştir.

Bu filmde karakterlerin çocukluk arkadaşları Ege ve Aslı'yı yıllar sonra yeniden bir araya getirmesiyle başlayan etkileyici bir aşk hikayesi bulacaksınız.

İkinci sezondaki iddialar doğru değildi. ŞİMDİ TV büyük bütçeli diziyi tamamladı. Kaçırmayın..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.