Tüm Türkiye'nin gündemindeki kazadan yeni haber!

Eylem Tok ve oğlu T.C.'nin kaza öncesi Delicous isimli bir kafede buluşma anları ile birlikte annenin kaza haberini duyduğu o kritik an Delicious isimli kafenin güvenlik kamerası tarafından kaydedilmiş oldu.

Eylem Tok ve oğlu T.C.'nin kaza öncesi Delicous isimli bir kafede buluşma anları ile birlikte annenin kaza haberini duyduğu o kritik an Delicious isimli kafenin güvenlik kamerası tarafından kaydedilmiş oldu.

MedyaRadar'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre, 2 Şubat tarihinde gerçekleşmiş olan ve Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan kazaya ilişkin yeni görüntüler gün yüzüne çıkmış bulundu. Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği kazanın ardından oğlu T.C.'yi önce Mısır'a, sonra oradan da Amerika'ya kaçıran anne Eylem Tok'un kaza haberini aldıktan sonra tekelle hesap ödemeden mekandan ayrıldığı görülmüş oldu.

Buluşma Anı: Eylem Tok ve oğlu, T.C.'nin Delicious Cafe'de samimi bir şekilde sohbet ederken ve kahvaltı yaparken görülüyor.

Kaza Haberi: Kafede samimi bir sohbetin ardından, Eylem Tok'un telefonuna gelen bir arama ile birden paniklediği ve gözyaşlarına boğularak kafeyi terk ettiği anlar kameraya yansıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Miçotakis'in Ankara Ziyareti: Türkiye ve Yunanistan Arasında İşbirliği ve Diyalog İçin Yeni Adım
ÖSYM açıkladı: DGS başvuruları başladı!
Çöl tozu Türkiye'yi kaplayacak: Toz taşınımı ne zaman bitecek, kaç gün sürecek?
Fotokapan nedir ve ne için kullanılır? Fotokapan kullanım alanları
Türkiye'de İletişimi Etkileyebilecek Güneş Patlaması! Ulaştırma Bakanlığı'ndan Kritik Açıklama!