Tüm WhatsApp kullanıcılarının dikkatine! Uygulama ortadan yok edildi! Tüm bilgileri...

WhatsApp kullanıcılarına çok önemli uyarı! Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın ele geçirildiğine dair söylentiler herkesi şok içinde bıraktı.

WhatsApp uygulamasında ortaya çıkan bu gerçek dünya çapında binlerce kullanıcısı olan uygulamayı kökünden sarstı. Özellikle Android tabanlı mobil cihazlarda meydana gelen bu yazılım kabusu herkesi hayretler içinde bıraktı. İddiaların odağındaki WhatsApp’tan henüz resmi açıklama gelmemesi ortalıkta dolaşan bu korkunç gelişmeyi iyice belirsiz hale soktu.

Netflix ile anlaşma yapan FlixOnline uygulaması, çevrimiçi film uygulamasının yayın servislerini düzenlemekle görevliydi. Şimdi gelişen olayda ise FlixOnline, aynı etkiyi WhatsApp üzerinde yapacağı belirtildi. Uzmanlar tarafından yapılan uyarılarda ise WhatsApp’a dahil olan bu servis düzenleme uygulaması kullanıcılarının konuşmalarını ele geçirebileceği yönündeydi.

Sadece mesajlarını ele geçirmekle kalmayan FlixOnline uygulaması kullanıcı yerine gelen mesajlara da cevap veriyor. Bu durum sosyal medyanın gündemini sarsarken kullanıcılar ise yeni bir WhatsApp vakası ile karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz aylarda kişisel verileri korumaya ilişkin kullanıcılarına gönderdiği bildirimler ile gündeme gelen WhatsApp’ın bu defa ele geçirildiği iddiaları yayılıyor.

Google Play Store’da yer alan bu uygulama, konuyu fark edince Google tarafından marketten çıkarıldı. Kullanıcılar adına cevap veren ve kullanıcılarının bilgilerini paylaşan bu uygulama herkesi korkuttu. Korkunç gelişmelerin ortaya çıkmasıyla birlikte android tabanlı cihazlarda problemlere yol açtı.

WhatsApp'a neler oluyor?

Son dönemde ortaya çıkan bu gelişmelerle birlikte WhatsApp gün geçtikçe kan kaybediyor. Kullanıcılarına hiç iyi bir imaj çizmeyen WhatsApp, son zamanlarda sıkça ihlaller ile gündeme geliyor. Siber güvenlik uzmanları kullanıcılara uyarılarda bulunurken WhatsApp kullanıcıları ise uygulamadan bir kez daha çekindi. Dünya gündeminde Twitter’da en üst sırlarda kendisine yer bulan bu gelişme teknoloji devini zor durumda bıraktı. Facebook’un sahip olduğu WhatsApp’tan konuyla ilgili olarak açıklama bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Darbe aldıkça sertleşen malzeme: Depreme karşı binalarda kullanılabilir mi?
TikTok ve ByteDance ABD'deki Yasa İçin Hukuki Mücadeleye Başlıyor
Tıbbi teşhis alanında devrim yaratan yapay zeka: Med Gemini nedir?
Meta soruşturması tamamlandı: Toplam ceza 898 milyon lira!
Çin'in Chang'e-6 Misyonu: Ay'ın Karanlık Yüzüne İniş Yaptı!