Tümamiral Cihat Yaycı’nın istifa metni ortaya çıktı!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevinden, Genelkurmay'ın emrine verilmesi sonucu görevinden istifa eden Tümamiral Cihat Yaycı'nın istifa metni ortaya çıktı.Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı...

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevinden, Genelkurmay'ın emrine verilmesi sonucu görevinden istifa eden Tümamiral Cihat Yaycı'nın istifa metni ortaya çıktı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevinden alınıp Genelkurmay Başkanlığı'na atanan Tümamiral Cihat Yaycı, görevinden istifa etmişti. Yaycı'nın istifa metni ortaya çıktı.

Yaycı istifa metninde emre uymakla mükellef olduğunu belirterek "32 yıldır büyük bir aşk ve heyecan ile icra ettiğim meslek hayatımda ilk defa asli görevi olmayan bir subay, bir amiral konumu ile karşı karşıya bırakılmış oldum. Esasın herhangi bir görece atanmış olsaydım görevi bir an dahi tartışmaz ve ifa ederdim. Ama durum öyle değildir. alenen boşa çıkarılmış, onuru örselenen bir amiral durumuna düşürülmek istenmekteyim. Bunu kabul etmem mümkün değildir. Benim karakterim ve Türklük gururum buna imkan vermez" ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı