Tumblr postu Rihanna ile Lupita Nyong’o’a film çektirecek

2014 Paris Moda Haftası’na katılan Rihanna ile Lupita Nyong’o’nun sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafının Netflix tarafından filmi yapılacak. “Elizabitchtaylor'' adlı Tumblr kullanıcısı tarafından paylaşılan fotoğrafta...

2014 Paris Moda Haftası’na katılan Rihanna ile Lupita Nyong’o’nun sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafının Netflix tarafından filmi yapılacak. “Elizabitchtaylor'' adlı Tumblr kullanıcısı tarafından paylaşılan fotoğrafta hayranı “Lupita’nın hacker, Rihanna’nın baş hırsız olduğu bir soygun filminden çıkmış gibiler'' benzetmesini yapıyor.

Lupita Nyong’o kendisine ulaşan postu paylaşarak yazdığı ''Sen varsan ben de varım’ twiti üzerine Rihanna’nın ''Ben de varım’ deyince, ikilinin oynayacağı bir soygun filmi gündeme geliyor.

Büyük stüdyolara kadar ulaşan haber üzerine Netflix tarafından hakları alınan film için Selma filminin yönetmeni Ava DuVernay ile görüşmelere başlandı. Twitter üzerinden duruma dahil olan yönetmenin yanı sıra Insecure filminin yazarı Issa Rae de paylaştığı twit ile projeye katıldığını gösterdi. Film için henüz resmi açıklama yapılmadı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Taraklı'daki 508 Yıllık Yunus Paşa Camii: Osmanlı'nın İzinde
Erdemli'de Tömük Atölyesinde Kadınlar ve Çocuklar İçin Ücretsiz Bağlama Kursu
'Ölümlü Dünya 2' Netflix'e geliyor
"Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nde Sanatın İzleri: Rölyef, Hat, Tezhip ve Resim Bir Arada"
Titanik'teki meşhur kapı öyle bir fiyata satıldı ki duyanlar şaştı kaldı!