Tümer Metin'den sert sözler: Liyakat bitmiş Beşiktaş'ta

Beşiktaş, deplasmanda Denizlispor'u 3-2 mağlup ederken TRT Spor yorumcusu Tümer Metin maç sonrasında sert eleştirilerde bulundu. Tümer Metin, özellikle iki isim için zehir zembelek ifadeler kullandı.

Beşiktaş, Denizlispor'a Süper Lig'in 6. haftasının kapanış maçında konuk oldu. Siyah beyazlı ekip sahadan 3-2 galip ayrıldı. Uzun yıllardır siyah beyazlı ekipte forma giyen ve taraftarın sevgilisi olan Atiba performansı ile damga vurdu.

"NEYSE KONUŞTURMAYIN BENİ"

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Tümer Metin, şunları söyledi:

"Kulübede 2 tane 10 numara oturuyor. Birisi Adem Ljajic, birisi Oğuzhan Özyakup. Birinin kız arkadaşı ile sorunu var diye 1,5 senedir ortada yok, birinin. Neyse konuşturmayın ne olur. Ötekinin mazisinde 3-5 tane iyi maç var diye bekliyoruz senelerdir. Böyle olmaz.

"İYİ İNSAN DİYE OYNAYANLAR VAR"

Sergen Yalçın da arkadaşım dostum ama işimi yapıyorum, Beşiktaş'ın efsanesi diye hocalık yapıyor orada. Liyakat bitmiş Beşiktaş'ta. Yukarılara da daha girmiyorum henüz. Beşiktaş'ın sıkıntısı ne biliyor musunuz? Hepsi dostumuz da gördüğümü söylemek zorundayım. Bir bölüm oyuncu var, nasıl oyuncu diye soruyorsun, iyi insan diyorlar. 12 yıldır oynayanlar var, sırf iyi insan diye. Patlar mı diye beklediklerimiz de asla patlamayacaklar.

"SENELERDİR BİR ADAM VAR"

Yıllardır bu takımda işini yapan 1 tane adam var 1 tane! Senelerdir 1 tane adam. Galibiyetten sonra konuşuyorum. İlk hafta Trabzon maçından sonra da konuştum. 2 tane oyuncu gelmiş masal anlatıyorlar çok güzel galibiyet diye. Neresi güzel galibiyet. Hepi topu Denizli'den alınmış 3 puan. Bir de şu var Denizli tarafı da veryansında yani, pozisyonlara ayrıca bakacağız.

“SERGEN DOSTUM AMA OLMAZ”

Hocası da arkadaşım dostum ama işimi yapıyorum, Beşiktaş'ın efsanesi diye hocalık yapıyor orada. Liyakat bitmiş Beşiktaş'ta. Yukarılara da daha girmiyorum henüz.

CEZASINI KİM VERECEK?

Josef'in cezasını kim vermeli, nasıl vermeli? Ceza yönetmeliği var, sarı ve kırmızı kartlara para cezası. Oyuncu da soyunma odasına girerek, sen bizi niye yalnız bırakıyorsun diye sormalı birileri. Beşiktaş'ta bunu soracak oyuncu yok. Sergen hoca da karışmaz bu işlere. O yüzden maçı kazandı edasıyla normal yönetmelik cezası gelir ve böyle kapanır.

TECRÜBENLE OYUNU TUTMALISIN

Her ne olursa olsun, 3-0'a kadar Denizli'nin ne oynadığını bilmiyoruz. Nasıl gol atacak diye düşünüyorken, 1 kişi eksik kalmış olabilirsin ama tecrüben, kağıt üzerindeki kaliten, mazin, büyüklüğün buralarda ortaya çıkacak. Hocanla, sahandaki oyuncunla oyunu tutacaksın.

BANA GÖRE PENALTI

Haydi 1 tane yedin, 2'yi yemeyecek ve bu görüntüyü vermeyeceksin. VAR'dan penaltıyı verse ki bana göre penaltı, kalan süre daha fazla. Daha da zorlanacağın bir bölüm.

ATIBA'YA NE DİYECEĞİZ

Tecrübe böyle bir şey. Oyunu soğutmak, oyunun içindeki hileye başvurmak. Sergen hoca oynarken, buraları çok iyi oynardı, oyunun küçük hilelerini. Beşiktaş'ta bu vasıfları gösterebilecek bir oyuncu var ve tüm yük onun üzerine binmiş durumda. Bugün yine her açığı kapat, her gediği kapat, 3 kişilik efor, 5 kişilik performans... Yazık, günah Atiba'ya! Atiba'ya ne diyeceğiz abi, ne diyeceğiz! Bir tane kötü oynadığına şahit olmadık.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş, Atletico Madrid'in Savunma Gücü Mario Hermoso İçin Hamle Yapıyor
Ne Arda Güler, ne Yunus Akgün: İşte Golden Boy ilk 3 ismi!
Atakaş Hatayspor Kalecisi Erce Kardeşler'den Çarpıcı İtiraf: 'Zorluklarla Dolu Bir Sezon Geçirdik
İsmail Yüksek, süperstarların doktoruna emanet edilecek!
Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki maçın ilk 11'leri açıklandı