Tunç Soyer: "Hakkımda yine bir soruşturma izni verildi"

Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, yeni bir soruşturma izni verildiğini açıkladı. "Akçeli, kamu zararına yol açacak hiçbir işim olmadı" diyen Soyer, baskılara boyun eğmeyeceğini vurguladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkanı Tunç Soyer, hakkında yeni bir soruşturma izni verildiğini duyurdu. Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hakkımda gene bir soruşturma izni verildiğini öğrendim" ifadelerini kullandı.

Soyer, "Muhalefet Belediyesi olmak zordur bu memlekette" diyerek, Sayıştay, Mülkiye Müfettişleri ve İçişleri Bakanlığı'nın sürekli yakın takipte olduğunu belirtti. Bu durumun, daha titiz bir çalışma gerektirdiğini vurguladı. Ancak, uzun yıllar sonra bile aynı konuların tekrar tekrar soruşturulmasının ve incir çekirdeğini doldurmayacak suçlamalarla karşılaşmanın mümkün olduğunu ifade etti.

Açıklamasında, "Çok şükür, akçeli, kamu zararına yol açacak hiçbir işim olmadı, yaptırımla, cezayla karşılaşmadım bugüne kadar. Daha gelecek ne varsa da verilemeyecek hesabım yoktur" dedi. Soyer, bu tür baskılara boyun eğmeden adil bir düzen için mücadele edeceğini vurgulayarak, "Soruşturmadan korkup iş yapmayanlardan olmadım, olmayacağım" ifadesini kullandı.

Son olarak, "Bu memlekette en çok ihtiyacımız olan adalet. Sizler de adalet için doğru bildiğinizi söylemeye ve yapmaya devam edin" diyerek, topluma seslendi.

"MUSTAFA KEMAL ÇAĞIRDI, GELDIK"; KAYIP BIR KUŞAĞIN HIKÂYESI 'MÜBADELE

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.