Tunç Soyer'den 'DEM Partisi'nden Aday Olacağı' İddialarına Açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP'den ayrılıp DEM Parti'den aday olacağı iddialarına net bir yanıt verdi. Soyer, yaptığı açıklamada, 'Benim gündemimde DEM'den aday olmak yok' şeklinde konuştu, spekülasyonlara son noktayı koydu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP tarafından tekrar aday gösterilmemesi ve DEM Parti'ye geçiş iddiaları hakkında konuştu. Soyer, verdiği röportajda, DEM Parti'ye aday olacağı spekülasyonlarına yanıt verdi.

CHP'den ayrılacağına dair spekülasyonlarla ilgili konuşan Soyer, "Benim gündemimde DEM'den aday olmak yok" şeklinde net bir yanıt verdi. Ayrıca, daha önce CHP'den aday gösterilmemesiyle ilgili MYK toplantısında son dakika bilgilendirildiğini belirterek bu durumu siyasi nezaketsizlik olarak değerlendirdi.

Soyer, CHP'nin aday belirleme süreçlerindeki eksiklikleri ve hatalarını da eleştirdiği açıklamasında, parti içi süreçlerin daha şeffaf ve adil olması gerektiğini altını çizdi.

NET BİR AÇIKLAMADA BULUNMADI

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yaptığı süre süresince önemli projelere imza atan Soyer'in, CHP haricinde başka bir parti adaylığıyla ilgili net bir açıklama yapmaması dikkat çekti. Soyer'in DEM Parti ile ilişkisi veya adaylık durumuyla ilgili gelecek dönemde nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Merkezin gözü belediyelerde: CHP Genel Merkezi, belediyelerin harcamalarını izleyecek
Taviz yok, geri almayanın gözünün yaşına bakmam
El sıkışmayan parti liderleri olmaz
Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu