Tunç Soyer'den İzmir Mesajı: "İzmir'e şaibesiz tertemiz bir iz bırakmış oluyoruz"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İştirak Toplantısı'nda yaptığı değerlendirme ve teşekkür açıklamalarını keşfedin. Soyer, belediyenin başarılarına vurgu yaparken, özellikle deprem sonrası gösterdikleri olağanüstü çabaya dikkat çekiyor. Detaylar için haberimizi inceleyin!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Nefes Restoran'da düzenlenen toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinin yöneticileriyle bir araya geldi. Soyer, zor günlerden geçtiklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti ve yaptıkları çalışmalara vurgu yaptı.

DEPREM SONRASI OLAĞANÜSTÜ ÇALIŞMALARA İŞARET: İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EN BAŞARILI!

Soyer, 6 Şubat depremini hatırlatarak, olağanüstü bir gayretle çalıştıklarını ifade etti. Kendi sözleriyle, "Büyükşehirler, sadece bir deprem bölgesiyle eşleştirilirken biz dört deprem bölgesinde çalışma yürüttük." dedi. Başkan, konteyner kentler kurduklarını ve 11 büyükşehir belediyesi içinde her anlamda en başarılı belediyenin İzmir Büyükşehir Belediyesi olduğunu vurguladı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE DİĞER BELEDİYELER ARASINDAKİ UÇURUM: GURURLA ANLATIYORUZ!

Soyer, beş yıllık süreçte altyapıdan sosyal hizmetlere, tarımdan diğer birçok alana kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin diğer belediyelerle arasındaki uçurumu belirtti. Tevazu göstermeye gerek olmadığını ifade eden Soyer, bu durumu bir gerçek olarak kabul etti ve "Her birimiz bunun gururuyla hayatımızı devam ettireceğiz." dedi.

ŞAİBESİZ TERTEMİZ BİR İZ: SOYER'DEN İZMİR'E ÖVGÜ!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, beş yılda şaibesiz tertemiz bir iz bıraktıklarını söyledi. Soyer, "Gururla, başımız dik, alnımız açık, övüneceğimiz işler yaptık. İzmir'e şaibesiz tertemiz bir iz bırakmış oluyoruz." ifadeleriyle belediyenin başarılarına vurgu yaptı ve bu beş yılın unutulmaz anılarla geçtiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kiracıları Koruyan Kira Sınırı Sona Eriyor: Yüzde 25 Artış Uygulaması Kaldırılıyor!
Toshiba Mali Zorluklarla Mücadele Ederken 4 Bin İşçiyi İşten Çıkaracak
Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti