Turgut Altınok’tan Ankara’ya Çağrı: Potansiyeli Hakkıyla Kullanın!

Turgut Altınok, Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde Ankara'nın son beş yıldır yönetilemediğini vurguladı. Şeffaflık eksikliği ve projelerin gecikmesiyle ilgili eleştirilerde bulundu. Ankara'nın potansiyelini gerçekleştirecek adımların atılması çağrısında bulundu.


Turgut Altınok, Ankara'nın yönetimindeki aksaklıkları ve projelerin gecikmesini eleştirdiği açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı'nın şeffaflık eksikliği ve beş yıldır tamamlanamayan çalışmalarıyla ilgili çağrıda bulunan Altınok, Ankara'nın potansiyelini gerçekleştirmesi için adımlar atılması gerektiğini vurguluyor.

TURGUT ALTINOK'UN ELEŞTİRİLERİ: ANKARA'NIN YÖNETİMİ VE PROJELER


Turgut Altınok, Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde cuma namazı sonrası yaptığı açıklamalarda, Ankara'nın son beş yıldır etkili bir şekilde yönetilmediğini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Ankara'yı yönetme konusunda bir motivasyonunun olmadığını iddia etti ve Ankara'nın büyükşehir ruhunu kaybederek kasaba görünümüne dönüştüğünü ifade etti. Ayrıca, şirketlerin ne aldığı ne yaptığı konusunda da şeffaflık olmadığını ve bunun hesabının verilmesi gerektiğini vurguladı.
Altınok, Hıdırlıktepe Rekreasyon Alanı'nda yapılan çalışmaların beş yıldır tamamlanamadığını ve buranın bir çöplük haline geldiğini belirtti. Ayrıca, Tarih Yolu projesinin de ihalesinin yapılamadığını ve Ankara'nın gelişimini engelleyen bir durum olduğunu ifade etti. Bu projelerin Ankara'nın tarihini, kültürünü ve medeniyetini gün yüzüne çıkararak turizme katkı sağlaması bekleniyordu ancak gecikmeler yaşanıyor.


Altınok'un açıklamaları, Ankara'nın yönetimindeki aksaklıkları ve projelerdeki gecikmeleri vurguluyor. Şeffaflık ve etkin yönetim talepleriyle birlikte, Ankara'nın potansiyelini gerçekleştirecek adımların atılması gerektiği mesajı veriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Merkezin gözü belediyelerde: CHP Genel Merkezi, belediyelerin harcamalarını izleyecek
Taviz yok, geri almayanın gözünün yaşına bakmam
El sıkışmayan parti liderleri olmaz
Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu