Turhal’da taş kırma eleme tesisi sezonu kurban kesimiyle açılmış oldu!

Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, belediyeye ait taş kırma eleme tesisinin sezon açılışını kurban kesimiyle gerçekleştirmiş oldu! Mehmet Erdem Ural, kurban kesimi ile yaptığı açılış ile ilk adımı attı!

Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, belediyenin taş kırma eleme tesisi sezonunun açılışını mağdurlarla birlikte gerçekleştirdi.

Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, belediyenin taş presleme ve eleme fabrikasının sezon açılışını kutladı. Sokak taşlarının, bordür taşlarının ve kamu hizmetlerinde kullanılan asfalt altyapısının taşlandığı bu önemli merkez yeni sezona hazır.

Başkan Ural, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Belediyemizin faaliyetinde kullandığımız kaldırım, parke, asfalt gibi önemli malzemeleri ürettiğimiz bu tesisteyiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, Geleneğe uygun olarak mevsimi feda ederek tesisimizi açıyoruz. Allah kurbanımızı kabul etsin. "Şehrimize iyi hizmet verebilir mi? Yetkililerden burada yapılan eylemler hakkında bilgi aldı, bölgenin altyapısı ve sosyal kurumları vurgulandı. Başkan Ural, belediyenin farklı birimlerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlara en iyi şekilde yerinde hizmet vermeye çalıştıklarını belirtti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.