Türk dalgıç, 30 saatle Guinness rekorlar kitabında!

Guinness Rekorlar Kitabı'na giren ilk ve tek Türk sualtı sporcusu olan 'Akvaryum Adam' Cem Karabay, 'en uzun süre soğuk denizde yaşama' rekoruna imza attı. Norveçli sporcu Nils-Roar Selnes'e ait olan 15 saat 10 dakikalık rekoru iki...

Guinness Rekorlar Kitabı'na giren ilk ve tek Türk sualtı sporcusu olan 'Akvaryum Adam' Cem Karabay, 'en uzun süre soğuk denizde yaşama' rekoruna imza attı. Norveçli sporcu Nils-Roar Selnes'e ait olan 15 saat 10 dakikalık rekoru iki katına çıkaran Karabay, Guinness Rekorlar Kitabı'na 30 saat 20 dakika olarak tescil edildi. Cem Karabay, soğuk sudan Türk bayrağı ile çıkarak poz verdi.

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde, Guinness Rekorlar Kitabı'na giren ilk ve tek sualtı sporcusu olan Cem Karabay, Troya'nın UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girişinin 20. yıl dönümünde, Norveçli sporcu Nils-Roar Selnes'e ait olan 15 saat 10 dakikalık 'En Uzun Süre Soğuk Denizde Yaşama' rekorunu kırmayı başardı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda saat 12.00'de rekor için suya giren Karabay, 24 Nisan 03:11'de rekorun yeni sahibi oldu.

İşte rekor denemesinden görüntüler:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Dries Mertens, ligde 8. golünü attı
Manisa FK-Boluspor maçının ardından teknik direktörlerden peş peşe mesaj!
Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu itiraf etti!
Fenerbahçe Savunmasına Müjdeli Haber: Oosterwolde Geri Döndü!
Milli tenisçi Ergi Kırkın, Brezilya'da şampiyonluğu yakaladı!