Türk Hava Operasyonu: 16 PKK Teröristi Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı teröristi hava harekatıyla etkisiz hale getirdi. Bugünkü operasyonlarla birlikte toplamda 16 terörist etkisiz hale getirildi. Terörle mücadele kararlılıkla devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesindeki terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirdiği hava harekatıyla 4 teröristi etkisiz hale getirdi, bugünkü operasyonlarla birlikte toplamda 16 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK'nın mevzilerine yönelik başarılı operasyonlarına devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Hakurk bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı teröristin, Türk Hava Kuvvetleri'nin gerçekleştirdiği hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği belirtildi. Bu operasyon, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütünün Irak'ın kuzeyindeki varlığına yönelik kararlılığını bir kez daha gösterdi.Açıklamada ayrıca, gün içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarla birlikte Hakurk bölgesinde toplamda 12 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirilmişti. Böylece, günün sonunda Irak'ın kuzeyindeki hava harekatlarında toplamda 16 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirilmiş olduğu vurgulandı.Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelede kararlılığı ve etkinliği, terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlarda gözle görülür bir şekilde kendini gösteriyor. Bu operasyonlar, Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını ve sınırları içindeki ve dışındaki vatandaşlarının güvenliğini sağlama iradesini bir kez daha vurguluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Motosikletle çocuğa çarpıp kaçmıştı, şüpheli yakalandı
İBB, Ali Selim Metli'nin isteğini yerine getirdi
Enerjide acele kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de
Fatih Terim'den Denizbank'a tazminat davası
İşte tutuklanan polis müdürlerinin ifadeleri