Türk inşaat devi iflas etti, onlarca proje yarım kaldı! Ret kararı geldi

Özellikle Bursa ve uluslararası alanda faaliyet gösteren önemli bir Türk inşaat firması iflas etti ve birçok proje tamamlanamadı. Şirketin iflasının ardından detaylar da gün yüzüne çıktı...

Bursa merkezli ve uluslararası alanda etkin olan önemli bir Türk inşaat firmasının iflasıyla birlikte bir dizi proje yarıda kaldı. Şirketin iflasının ardından detaylar da gün ışığına çıktı...Bursa merkezli ve uluslararası alanda etkin olan önemli bir Türk inşaat firmasının iflasıyla birlikte bir dizi proje yarıda kaldı. Şirketin iflasının ardından detaylar da gün ışığına çıktı...Önceden konkordato talebiyle gündeme gelen Taham İnşaat, talebinin kabul edilmesinin ardından bu süreci uzatmak için tekrar başvurdu ancak mahkeme tarafından reddedildi. Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, şirketin resmen iflasına karar verdi ve bu kararla birlikte 2013 yılında kurulan şirketin iflası resmen duyurulmuş oldu.

İFLASINA İLİŞKİN MAHKEME KARARINI DUYURDU

Bursa İflas Müdürlüğü, Taham İnşaat Emlak Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin iflasına ilişkin mahkeme kararını duyurarak şu ifadeleri kullandı: "Taham İnşaat Emlak Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 20/03/2024 tarih ve 2021/480 E. sayılı kararı ile iflasına, iflasın aynı tarih ve saat 14:24’da açılmasına karar verilmiştir. İcra İflas Kanunu’nun 166. maddesi gereğince ilanen tebliğ olunur."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Keçiören Belediyesi’nin, TÜGVA’nın ardından Yeni Dünya Vakfı’na da ayrıcalık sağladığı ortaya çıktı
ABB duyurdu: Dün başladı ve 21 Mayıs’a kadar devam edecek: Herkese ücretsiz!
ABB, Başkenti turizm merkezine çeviriyor: Yavaş'ın ücretsiz hizmet çağırısı ile herkes akın etti!
ABB Ankara'da sıkça yaşanan su kesintilerine köklü bir çözüm getiriyor: Artık sürekli kesilmeyecek!
Ehliyet Sınavında Usulsüzlük Operasyonu: Kopya Çekenler Suçüstü Yakalandı!