Türk-Rus Turizmi : Kapadokya'nın Rusya'daki Tanıtımı İçin Heyet Ziyareti

Rus seyahat acentelerinin Kapadokya'yı keşfetmek için bölgeye yaptığı ziyaret, Türk-Rus turizm iş birliğinin güçlenmesine yönelik önemli adımları içeriyor. Heyet, Kapadokya'nın benzersiz doğal güzelliklerini ve tarihi mirasını keşfederek, Rus tur operatörlerine bölgenin turizm potansiyelini tanıttı

Rus seyahat acentelerinin Kapadokya'yı keşfetmek üzere gerçekleştirdiği ziyaret, Türk-Rus turizm iş birliğinin güçlenmesine yönelik umut verici bir adım olarak dikkat çekiyor.

Kapadokya bölgesindeki turizm potansiyelinin Rusya pazarına tanıtılması ve Türk-Rus iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla, Rus seyahat acenteleri yetkililerinden oluşan 25 kişilik bir heyet Kapadokya'yı keşfe geldi. Heyetin ziyareti, Nevşehir Valiliği, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), Türk Hava Yolları (THY) Nevşehir Şubesi, TURSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu (Kapadokya BTK), Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD), Nevşehir Rehberler Odası (NERO) ve Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği'nin (KAP-HİB) destekleriyle gerçekleşti. Program kapsamında, Rus acente yetkilileri ile sektör temsilcileri bir araya geldi ve Kapadokya'nın turizm potansiyeli ile iş birliği fırsatları üzerine görüşmeler yapıldı. Bu etkinlik, Kapadokya'nın uluslararası alandaki tanınırlığını artırmaya ve bölgenin turizm potansiyelini daha da yükseltmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Tarih teknolojiyle buluştu: Binlerce yıllık 2 bin tablet, yapay zekayla okundu!
Wonka mayısta Tivibu’da!
Rambo'nun yıldızı Sylvester Stallone'un saatleri satılıyor! Cehennem Melekleri 2'de saati takmıştı!
Işıklar Mahallesi'nde Baharın Müjdecisi Hıdırellez, Geleneksel Oyunlarla Kutlandı
Muğla Korolar Şenliği 2. Kez Coşkuyla Başladı