Türk Silahlı Kuvvetleri Metina'da 12 PKK'lıyı Etkisiz Hale Getirdi

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde 12 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyonun terörle mücadeledeki kararlılıkla ve azimle devam edeceği vurgulandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde 12 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Pençe-Kilit Operasyonu kararlılıkla sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu'nun devam ettiğini ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koyarak Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde 12 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, terörle mücadelede kararlılıkla devam edileceği ve terör örgütlerine karşı her türlü tedbiri alarak Türkiye'nin ve milletin güvenliğini sağlamak için gereken her türlü adımın atılacağı vurgulandı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, terörle mücadelede gösterdiği azim ve kararlılıkla terör örgütlerine karşı operasyonların başarıyla sürdürüleceği belirtilirken, bu operasyonların bölgedeki terör faaliyetlerini tamamen sona erdirmek ve bölge halkının güvenliğini sağlamak için yapıldığı ifade edildi. Ayrıca, operasyonların sivil halkın zarar görmemesi için titizlikle yürütüldüğü ve uluslararası hukuka uygun olarak gerçekleştirildiği vurgulandı. Bu bağlamda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadeledeki kararlı duruşunun ve başarılı operasyonlarının devam edeceği, bölgedeki terör tehdidinin bertaraf edilerek bölge halkının huzur ve güvenliğinin sağlanması için gereken tüm adımların atılacağı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bakanlık Açıkladı: Evlilik Kredisinde Kritik Gün! Bugün Başlıyor!
Motosikletle çocuğa çarpıp kaçmıştı, şüpheli yakalandı
İBB, Ali Selim Metli'nin isteğini yerine getirdi
Enerjide acele kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de
Fatih Terim'den Denizbank'a tazminat davası