Türk Telekom CEO’su Önal açıkladı: "İnternet tarifeleri sudan ucuz"

Operatör şirketlerinin faturalara fahiş zamlar yaptığına dair şikayetler çığ gibi büyürken Türk Telekom CEO’u Ümit Önal, “Bugün Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin ayda 5-8 damacana su tükettiğini düşünürsek ve bir alegori yaparsak ‘Türkiye'de web tarifeleri sudan ucuz’ demek yanlış olmaz." dedi.

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden Türk Telekom'un CEO'su, son dönemde tarifelere yapılan yüksek zamlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kullanıcılar sosyal medyada, fahiş fiyat artışlarına karşı büyük bir memnuniyetsizlik ifade ederek duruma isyan etmişti. 

"TÜRKİYE'DE WEB TARİFELERİ SUDAN UCUZ!"

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, CNBC-e televizyonunda yapmış olduğu konuşmada, "Sosyal medyaya yansıyan şekliyle yüzde 200'ü, 300'ü bulan zamlar doğru değil. Ancak senelik taahhütler kapsamında enflasyon hesabı ile elbet yenileme dönemlerinde tüketiciler zamlarla karşılaşıyor. Biz burada da tüketicileri mağdur etmemeye çalışıyoruz. Fiyatlar Avrupa'nın çok altında. Hatta Irak'ta bile çok daha pahalı tarifeler. Bugün Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin ayda 5-8 damacana su tükettiğini düşünürsek ve bir alegori yaparsak "Türkiye'de web tarifeleri sudan ucuz," demek yanış olmaz," ifadelerini kullanmış bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.