Türk Telekom veri hızı 400 Mbps olacak

Kullanıcılar tarafından çoğu kez eleştirilen Türk Telekom ’un internet hızı, artık çok daha yüksek bir noktaya ulaşıyor. Şirket tarafından

Kullanıcılar tarafından çoğu kez eleştirilen Türk Telekom ’un internet hızı, artık çok daha yüksek bir noktaya ulaşıyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada, internet hızı ile ilgili problem yaşayan bütün kullanıcıların artık sorunsuz bir şekilde bağlantı kurabileceği ifade edildi.

Türk Telekom tarafından yapılan bu çalışma hakkında; hem kötü hem de iyi bir haber bulunuyor. Türk Telekom’un şu an için Türkiye’de en fazla baz istasyonu kuran şirketlerden birisi olduğu da biliniyor. Muhtemelen baz istasyonlarının artırılması daha çok internet hızı için yapılmış bir uygulamaydı.

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamaya göre şirketin veri indirme hızı 400 Gbps olacak. Bu rakam, şimdiye kadar Türkiye içerisinde elde edilmiş en yüksek veri indirme hızlarından birisi. Bu hızın nasıl bir güce sahip olduğunu anlamak istiyorsanız sizlere kısaca anlatalım.

Türk Telekom tarafından sunulan bu internet hızı, içerisinde 50 bin kitap bulunan kütüphaneyi 1 saniyede indirmenizi bile sağlayabilir. Ayrıca isterseniz 4K çözünürlüğe sahip 14 videoyu da bu internet hızı ile izleme imkanınız bulunuyor.

Bu internet hızını Türkiye’de ilk kez kullanacak şirketin, kendileri olacağını söyleyen kuruluş, eski müşterilerini de kendisine çekebilecek. Türk Telekom’un bu hizmeti ile ilgili bir tane de kötü haber bulunuyor. Şirket şu an için yalnızca Ankara’da bu hizmeti verecek. İlerleyen dönemlerde Türkiye’nin tamamına bu yüksek indirme hızı yayılacak.

FIFA 20 sistem gereksinimleri açıklandı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!
Türkiye'nin 'yapay zeka' raporu: 20 yılda şirket sayısı 5'ten 1.195'e çıktı!
Türkiye'de işsizlik yüzde 30 olacak: Tarih verildi!
Google fotoğraflar'a yeni özellik