Türk yıldızlar IMDb'de zirvede! Demet Özdemir'den zirve tacı!

Türk yıldızlar zirvede yer aldı! IMDb'de üst sıralara yerleşen o isimler efsane! Oyuncu Demet Özdemir ise tacın sahibi! Oyuncu tarihi bir başarıda... İşte Türk oyuncuların IMDb listesindeki o yerleri ve..

Film ve televizyon dünyasının zirvesinde tutan ve eğlence endüstrisinin yönünü her adımda belirleyen İnternet Film Veritabanı (veya daha iyi bilinen adıyla IMDb), en son Yıldız Ölçer sıralamasını yayınladı.

ZİRVE İSİMLER LİSTEDE YER ALDI! İŞTE O İSİMLER..

 İşte şöhreti adeta patlama yaşayan Türk oyuncuların yürekleri ısıtan başarıları..


 Her ne kadar aktif bir projesi olmasa da "Adım Farah" dizisiyle hafızalarımıza kazınan Demet Özdemir, dünya çapında 11 milyon isim  arasında 633'üncü sırada yer alarak Türkiye'nin en iyi oyuncularından biri oldu. Sadece güzelliğiyle değil yeteneğiyle de dünyayı büyüleyen Özdemir Hanım, daha önce dünya sıralamasında 223.
 sırada yer alarak bizleri gururlandırmıştı.


 Artık listenin en başına geri döndü ve herkesin dikkatini çekmeyi başardı.
 Socipol Haber, Özdemir'i yakından takip eden Tuba Büyüküstün ve Hande Erçel gibi isimlerin bulunduğunu bildirdi. Büyükyüstün'ün dünyada 2.172.; Erçel'in ise 3.622.
 sırada yer alması, Türkiye'nin uluslararası arenada ne kadar başarılı olduğunu kanıtlıyor. Netflix'in sevilen dizisi Güçlü Alkış'ın yönetmeni Berkun Oya, 60.000 sıra  yükselerek 10. Türk erkeği oldu. Bu başarı, uluslararası sahnede sadece oyuncuların değil yönetmenlerin de  ne kadar değerli olduğunu kanıtlıyor. Ve  dünya sahnesinde parlayan diğer yıldızlar: Kerem Bürsin, Can Yaman, Nuri Bilge Ceylan, Kıvanç Tatlıtuğ oldu..
Listeye damgasını vuran onlarca değerli sanatçı en çok var.İlginç Türk filmleri ve dizileri uluslararası platformlarda yayınlanıyor.
Sosipol'e göre Ayça Aysin Turan, 24 Aralık 2018'de 42. sıraya ulaştı.
 Üst üste kırdığı rekorlar hala hatırlanıyor. Atiye gibi eserlerin başarısı, Türk dizilerinin ve oyuncu kadrosunun dünya çapında nasıl  ilgi gördüğünü gösteriyor
 Bu aynı zamanda bir sanatçının uluslararası alanda ne kadar tanındığının ve takdir edildiğinin de göstergesi.. Türk yıldızları dünya çapında ilk 5.000'de ve hatta daha fazlasında gururla yer alıyor.

IMDb, "İnternet Film Veritabanı" anlamına gelir ve dünyadaki tüm ülkelerden ve çağlardan film ve televizyon filmleri ve dizileri hakkında bilgi içeren çevrimiçi bir veritabanıdır.

 Veritabanı içeriğine ek olarak derecelendirmeler ve sıralamalar, ürünlere, arama sonuçlarına ve popülerlik endekslerine yönelik kullanıcı oylarına dayanmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Tokyo'da Parkinson Hastası, Kabızlık Sorununu Çözmek İçin Yapıştırıcı Tüp Sokarak Kendini Yaraladı
Meteoroloji’den 16 kent için sarı kodlu uyarı
Elektronik sigaralardan çıkan dumanın zararsız su buharı olmadığı ortaya çıktı
Hangi burç daha çok hangi suça eğilimlidir?
Sıvı Çamaşır Deterjanı Kullanımında Yapılan Hatalar: Dozaj Kontrolü ve Uygun Uygulama Önemli!