Türkan Şoray, duyar duymaz resmi hesabından açıklama yaptı

Yeşilçam'ın sultanı Türkan Şoray, adına açılan sahte twitter hesabından siyasi paylaşımlar yapılması üzerine harekete geçti.

Türkan Şoray'ın Twitter'da bir hesap açtığına dair haber, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı. Haber siteleri, Şoray'ın resmi Twitter hesabından paylaştığı bir mesajı kullanarak, ünlü oyuncunun sosyal medya dünyasına adım attığını duyurdu. Mesajında, "Yeni yılda bir yenilik de ben yaptım ve Twitter hesabı açtım. Tek resmî hesabım budur. Atatürk’ümüzün yolunda modern, çağdaş ve refah bir ülke olmayı diliyorum. Herkese mutlu sağlıklı yeni yıllar" ifadelerini kullanan hesap, hızla takipçi kazanmaya başladı.

TÜRKAN ŞORAY HEMEN AÇIKLAMA YAPTI

Ancak, kısa bir süre sonra hesaptan siyasi paylaşımlar yapılmasıyla birlikte Türkan Şoray, duruma açıklık getirmek adına kendi Instagram hesabından bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Ünlü oyuncu, Twitter'daki hesabın sahte olduğunu belirterek, sadece resmi Instagram hesabının bulunduğunu vurguladı. Şoray, "Benim Twitter hesabım yoktur. Sadece resmi Instagram hesabım vardır" açıklamasıyla, hayranlarını doğru bilgilendirdi.

Şikayetlerin artması üzerine sahte hesap, kısa sürede askıya alındı. Türkan Şoray'ın sosyal medya üzerindeki varlığı ve hesap güvenliği konularında yapılan bu haber, takipçileri tarafından yakından takip edilen bir gelişme oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak