Turkcell, Forbes’un “Dünyanın En İyi İşverenleri” listesinde

Turkcell, Forbes'un “Dünyanın En İyi İşverenleri” listesine giren tek Türk teknoloji ve iletişim şirketi oldu. 50 ülkede 300 binden fazla çalışanın katıldığı araştırmada, Turkcell’in insan odaklı kurumsal vizyonu ve çalışan memnuniyeti stratejileri takdir edildi.

Turkcell, Forbes'un düzenlediği ve 50 ülkede 300 binden fazla çalışanın katıldığı "Dünyanın En İyi İşverenleri" araştırmasında önemli bir başarı elde etti. Bu prestijli listeye giren tek Türk şirketi olarak teknoloji ve iletişim alanında öne çıkmayı başardı.

Forbes’un gerçekleştirdiği bu araştırma, 50 ülkeden 300 binden fazla çalışanın görüşlerini değerlendirerek, işverenlerin çalışan memnuniyetine ne denli önem verdiğini ortaya koydu. Türkiye’den yalnızca 6 şirketin yer aldığı listede Turkcell, teknoloji ve iletişim sektöründeki tek Türk temsilcisi oldu.

Turkcell İnsan ve İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu, bu başarının şirketin insan odaklı kurumsal vizyonu ve çalışan memnuniyetine yönelik stratejilerinin bir yansıması olduğunu belirtti. Durdu, "Çalışma arkadaşlarımızın gelişimini ve konforunu destekleyen bir iş yeri kültürü oluşturmak için titizlikle çalışıyoruz. İnsan kaynakları yönetimimiz küresel ölçekte takdir edildiği için mutluyuz ve Türkiye’yi temsil eden tek şirket olmak bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Amacımız, nitelikli insan kaynağımızı koruyarak yeni yetenekleri aramıza katmak ve Turkcell’in bu alandaki başarısını daha ileri taşımaktır. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.