Turkcell internet sorunu ile gündeme geldi

Turkcell ve Superonline sahipleri uzun bir süredir internetlerini kullanamıyor. Peki, Turkcell internet sorunu neden kaynaklanıyor? İşte resmi açıklama.

TurkcellSuperonline sahipleri uzun bir süredir internetlerini kullanamıyor. Peki, Turkcell internet sorunu neden kaynaklanıyor? İşte resmi açıklama.

TurkcellSuperonline sahipleri bugün internet sorunu yaşamaya başladı. Hem ev interneti hem de hücresel veri bağlantısında sorunlar yaşayan Turkcell kullanıcıları, sorunları Twitter’dan dile getirdi. Turkcell cephesi de konuyla ilgili acil bir açıklama yaptı.

Müşteri Hizmetleri’nin Twitter hesabından; “Teknik bir çalışma nedeniyle kesintiler yaşanmaktadır. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. İlerleyen saatlerde tekrar denemenizi rica ederiz.” bilgisi paylaşıldı.

TurkcellSuperonline cephesi maalesef ki internet kesintisinin neden kaynaklandığını belirtmiyor. Bu kesintinin dün Türkiye’de İstanbul ve İzmir‘e düzenlenen DDOS saldırısı ile alakası olabileceği söyleniyor.

İnternet sorununun belli bölgelerde yaşandığını Türkiye genelinde bir sorunun olmadığını belirtelim. Peki, siz hangi internet servis sağlayıcısından hizmet alıyorsunuz? Siz de internet kesinti sorunu yaşanıyor mu?

Galaxy A90 şimdi de videoda ortaya çıktı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

TikTok ve ByteDance ABD'deki Yasa İçin Hukuki Mücadeleye Başlıyor
Tıbbi teşhis alanında devrim yaratan yapay zeka: Med Gemini nedir?
Meta soruşturması tamamlandı: Toplam ceza 898 milyon lira!
Çin'in Chang'e-6 Misyonu: Ay'ın Karanlık Yüzüne İniş Yaptı!
Rusya ve Çin, Uzayda İş Birliğiyle Nükleer Güçle Çalışan Ay İstasyonu İçin Adım Atıyor