Türkiye boykota gidiyor! Ünlü adlar da destek verdiğini açıkladı

Türkiye boykota gidiyor! İğneden ipliğe her kalemde yapılan zamlar restoran ve kafe menülerine de yansırken, bu durumdan bıkan tüketiciler boykot yapma kararı aldı. Alınan karar kapsamında o tarihte her yer sinek avlayacak…

Hayatın gittikçe pahalılaşmasıyla birlikte, restoran ve kafe menülerine yapılan zamlar da dikkat çekmeye başladı. Sosyalleşmek ve biraz zaman geçirmek için dışarıda vakit geçirmeyi tercih edenler, menü fiyatlarındaki artışlar karşısında şaşkınlık yaşadılar ve tüketiciler bu duruma karşı bir tepki gösterme kararı aldılar.

"FAHİŞ YEMEĞE BOYKOT"

Artan fiyatlara karşı tepkisini göstermek isteyen vatandaşlar, sosyal medyada "Fahiş Yemeğe Boykot" adlı bir kampanya başlattılar. Bu kampanya kapsamında, 20-21 Nisan tarihlerinde kafe ve restoranların boykot edilmesi çağrısı yapıldı.

Kampanyaya kısa sürede büyük bir ilgi gösterildi ve çok sayıda kişinin katılması bekleniyor. Ünlüler de bu kampanyaya destek vererek boykot çağrısında bulundular. Sosyal medyada #FahişYemeğeBoykot etiketi trendlere girdi ve birçok kişi, son zamanlarda restoran fiyatlarının aşırı derecede yükseldiğini, porsiyonların ve kalitenin ise düşük olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti
İzmir Bayraklı'da Yangın: Prizde Unutulan Şarj Aleti Faciası!
“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”
28 Şubat davası hükümlüsü generallerin kalan cezaları affedildi