Türkiye Bu Telefonun Gelmesini Dört Gözle Bekliyor! OnePlus Fiyat Performans Ürünü Modeli Tanıttı

OnePlus Nord N30 SE’nin tanıtımını gerçekleştirdi. 4 GB RAM ve Dimensity 6020 yonga setine sahip olan bu telefon yılbaşında piyasaya sürülen Nord N20 SE’nin yeni versiyonu olarak tanıtıldı. İşte telefonun özellikleri ve fiyatı..

OnePlus, yeni telefonu OnePlus Nord N30 SE'yi tanıttı. 4 GB RAM ve Dimensity 6020 yonga setine sahip olan bu model, yılbaşında piyasaya sürülen Nord N20 SE'nin güncellenmiş versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Orta ve giriş seviyesindeki kullanıcılara hitap eden OnePlus Nord N30 SE, 5G uyumluluğu, uygun fiyatı ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

OnePlus Nord N30 SE'nin Türkiye'deki fiyatı ve özellikleri merak konusu oldu. Telefon, ön kamerayla donatılmış 6.75 inç FHD+ LCD ekranıyla geliyor. MediaTek Dimensity 6020 5G yonga setine sahip olan cihaz, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunuyor. Bu özellikleriyle kullanıcıları cezbetmeyi hedefleyen OnePlus Nord N30 SE'nin Türkiye'deki fiyatı henüz açıklanmadı.

 

Çift arka kamerası bulunan bu telefon, 50 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü ile donatılmıştır. Ayrıca, selfie çekimleri için 8 megapiksel ön kameraya sahiptir. 5.000mAh batarya kapasitesi ve 33W SuperVOOC hızlı şarj desteği ile kullanıcılarına uzun süreli ve hızlı bir kullanım deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. Telefon, Android 13 tabanlı OxygenOS 13.1 işletim sistemi ile piyasaya çıkacak olup, dikkat çeken bir özellik olarak 3,5 mm kulaklık jakı bulunmamaktadır. Bu telefonun temel özellikleri şu şekildedir:

Telefonda Cyan Sparkle ve Black Satin renkleri yer alırken başlangıç fiyatının 160 dolardan başladığı belirtildi. Telefonun önümüzdeki aylarda Türkiye'de satışa sunulması bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

GTA 6'nın Çıkış Tarihi ve İlk Resmi Ödülü Açıklandı
Rekabet Kurumu Google'a ceza yağdırdı!
James Webb Uzay Teleskobu iki büyük kara deliğin birleştiğini ortaya çıkardı!
Einstein'ın teorisi kanıtlandı: Kara delik araştırması detayları
Oytun Erbaş olay yaratan bir açıklamada bulundu: "Wi-Fi sizin beyin dalganızı okuyor"