Türkiye Eskrim Federasyonunun yeni başkanı Abdurrahman Karataş oldu!

Ankara'da düzenlenen Türkiye Eskrim Federasyonu 6'ncı olağan ve 9'uncu Mali Genel Kurulu'nda Abdurrahman Karataş, 172 oy alarak başkanlığa seçildi. Serkan Kavzan ise 76 oyda kaldı.

Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Eskrim Federasyonu 6'ncı olağan ve 9'uncu Mali Genel Kurulu, Abdurrahman Karataş'ın başkanlık için yarıştığı bir süreçte 274 delegeden 251'inin katılımıyla yapıldı. Genel kurulda Karataş, 172 oyla yeni başkan seçilirken, Serkan Kavzan ise 76 oy aldı.

Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Eskrim Federasyonu'nun 6'ncı olağan ve 9'uncu Mali Genel Kurulu'nda başkanlık için Abdurrahman Karataş ve Serkan Kavzan yarıştı. 

Genel kurula katılan 274 delege arasından 251’i toplantıya iştirak etti. Abdurrahman Karataş, 172 oy alarak Eskrim Federasyonu’nun yeni başkanı olarak dört yıllık görev süresine başladı. Genel kurulda yönetim ve denetleme kurulu raporları 31 ret oyuna rağmen kabul edilirken, 3 oy geçersiz sayıldı. Diğer aday Serkan Kavzan ise 76 oyda kaldı.

Abdurrahman Karataş'ın başkanlığında yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Yusuf Barsbuga, Ahmet Hakan Hayber, Emir Özkurt, Ahmet Kılıç, Bilgehan Baydil, Ilgın Güçlüer Sürekçigil, Bahadır Öztürk, Uğur Dikici, İlker Ilgın ve Yücel Kazancıoğlu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.