Türkiye Genelinde Dev Operasyon: 'Narkoçelik-39' Operasyonuyla Uyuşturucuya Büyük Darbe İndirildi!

44 ilde düzenlenen ‘NARKOÇELİK-39’ operasyonlarında 470 kg uyuşturucu madde ve 4 milyon 945 bin 832 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 293 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu üzere, 44 ilde düzenlenen geniş çaplı 'Narkoçelik-39' operasyonlarında, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede önemli bir başarı elde edildi. Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen operasyonlarda, 470 kilogram uyuşturucu madde ve 4 milyon 945 bin 832 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu kapsamda, toplamda 293 şüpheli yakalandı.

5 MİLYONA​​​​​​​ YAKIN UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesapları üzerinden operasyonun detaylarını paylaştı. Açıklamasına göre, operasyona 681 ekip ve 1876 personel katıldı. Ayrıca operasyonlarda 9 hava aracı ve 26 narkotik köpeği aktif olarak görev aldı. Eş zamanlı olarak yapılan baskınlar ve yol kontrolleri sonucunda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, Türkiye genelinde uyuşturucu satıcılarına ağır bir darbe indirildi.

Operasyona katılan emniyet güçlerini tebrik eden Bakan Yerlikaya, kararlılık mesajı vererek, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.