Türkiye her yerde aranan o kız çocuğu bulundu!: Esra Erol kız çocuğunu buldu!

2 Eylül'de yeni sezona başlangıç yapan Esra Erol, Türkiye'de her insanın konuştuğu kayıp kız çocuğunu arıyordu. 24 Ağustos tarihinden bu yana Kayıp olan 12 yaşındaki küçük kızın bulunması için Esra Erol'a gelen aile 24 saatte mutlu sona ulaştı. İşte tüm detaylar…

Türkiye 24 Ağustos tarihinden bu yana kayıp olan 12 yaşındaki S.K’nın gizemini konuşuyordu. 2 Eylül 2024 tarihinde yeni sezona başlayan Esra Erol’a yeni sezonun ilk programına bomba gibi geri dönüş yaptı. Kayıp kızlarının bulunması için Esra Erol'a başvuran Hülya Ülger ve Mehmet Kalabas, 24 saat geçmeden kızlarına kavuştu. İşte tüm detaylar…

ESRA EROL'DAN YARDIM İSTEDİ

2 Eylül’de yeni sezona başlayan Esra Erol, gündemdeki farklı konulara çözüm bulmaya devam ediyor. Programın ilk bölümünde, 12 yaşındaki S.K.'nin kaybolması olayı ele alındı ve izleyicileri ekran başına kilitledi. Kayıp kızın anne ve babası, Hülya Ülgür ve Mehmet Kalabas, 24 Ağustos’tan beri kayıp olan kızlarını bulmak için Esra Erol’dan yardım istedi.

Esra Erol ve ekibi, gelen ihbarlar ve toplanan bilgiler doğrultusunda hızla harekete geçti. Programda ele alınan bu durum, Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ihbar kabul edildi ve kayıp kızın bulunması için çalışmalar başlatıldı. 12 yaşındaki S.K.'nin kaybolmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan İlhan Kütükçü ve Aslan Taş, ifadelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kayıp kız ise çocuk esirgeme kurumuna yerleştirildi.

24 SAATTE AİLESİNE KAVUŞTU

Programda S.K.’yı alıkoyduğu iddia edilen İlhan Kütükçü, canlı yayına bağlanarak, S.K. ile sevgili olduklarını söyledi. Bu açıklama izleyicileri şok ederken, olayın detayları programda tartışılmaya devam etti.

Esra Erol’un hızlı müdahalesi yardımıyla kayıp kız 24 saat içinde bulunarak ailesine kavuştu. Bu olay, Esra Erol'un programının çözüm odaklı yaklaşımının ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.