Türkiye-İtalya Maçı Öncesi Daniele Santarelli'nin Eşi De Gennaro'dan Açıklamalar

A Milli Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı finalinde İtalya ile karşılaşacak. İtalya'nın liberosu Monica De Gennaro, Türkiye'ye agresif yaklaşmaları gerektiğini vurguladı.

A Milli Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı finalinde bu akşam İtalya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye'nin başantrenörü Daniele Santarelli'nin eşi ve İtalya'nın liberosu Monica De Gennaro, bu kritik maç öncesi önemli açıklamalarda bulunarak, takımının agresif bir oyun sergilemesi gerektiğinin altını çizdi.

A Milli Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı finalinde bu akşam İtalya ile karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen bu mücadelenin öncesinde, File'nin Sultanları'nın başantrenörü Daniele Santarelli'nin eşi ve İtalya Milli Takımı'nın liberosu Monica De Gennaro, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'YE AGRESİF YAKLAŞMALIYIZ"


İtalyan voleybol haber sitesi IVolleyMagazine'e konuşan De Gennaro, "Yarın, grup maçından çok farklı bir oyun bekliyorum. Türkiye, Çin ile mükemmel bir maç çıkardı ve gerçek potansiyelini gösterdi. Onlara agresif bir biçimde yaklaşmalıyız, ancak aynı zamanda soğukkanlılığımızı ve sabrımızı kaybetmememiz gerekiyor." dedi.

"BENİM İÇİN ÖZEL BİR MAÇ"


Eşi Daniele Santarelli ile yeniden karşılaşacak olmalarının özel bir anlam taşıdığını belirten Gennaro, "Bu benim için gerçekten özel bir maç olacak. Son yıllarda milli takım karşılaşmalarında Daniele ile sıkça karşılaştık. Olimpiyatlar, spor dünyasındaki herkesin en büyük hayali, bu nedenle hem ben hem de o, finale ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Sahaya girdiğimizde tüm dikkatimizi maça vermeli ve Türkiye'yi yenmek için en iyi voleybolumuzu sergilemeliyiz." şeklinde konuştu.

İTALYA İLE İKİNCİ KARŞILAŞMA


37 yaşındaki Monica De Gennaro, kocası Daniele Santarelli'nin Türkiye Milli Takımı'nın başına geçmesinin ardından bu ikiliyle ikinci kez karşılaşıyor. Daha önce, Filenin Sultanları Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'ndaki son maçında İtalya'ya 3-0 yenilmişti. O maçta set sonuçları 14-25, 16-25 ve 21-25 olarak kaydedilmişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.