Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, FIVB Milletler Ligi'nde Antalya'da Mücadeleye Hazır!

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin Antalya etabıyla yarın başlıyor! Son şampiyon "Filenin Sultanları", Japonya, Hollanda, İtalya ve Fransa ile mücadele edecek. Heyecan dolu ilk maçları için hazır mısınız?

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin Antalya etabıyla yarın başlıyor! Son şampiyon "Filenin Sultanları", Japonya, Hollanda, İtalya ve Fransa ile mücadele edecek.

Kadın Milli Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) Antalya etabıyla yarın başlayacak. Bu sezonki ilk sınavını verecek olan son şampiyon "Filenin Sultanları", üç ayaktan oluşan organizasyonda her hafta dört maç yapacak.

Milli takımın VNL'deki ilk haftası 14-19 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşecek. İkinci hafta 28 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde ABD'de, üçüncü hafta ise 11-16 Haziran'da Çin'de mücadele edilecek.

Antalya etabında Japonya, Hollanda, İtalya ve Fransa ile karşılaşacak olan Milli Takım, ilk maçını 15 Mayıs Çarşamba günü Japonya'ya karşı oynayacak.

VNL'de toplam 16 takım mücadele edecek ve üç haftanın sonunda ilk 8 sırada yer alan takımlar finallere yükselecek.

Ayrıca, son şampiyon unvanı ve dünya bir numarası unvanıyla sezona başlayacak olan "Filenin Sultanları", 2023'te üç kupa kazanarak önemli bir başarı elde etmişti. Ayrıca, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'ni yenilgisiz lider tamamlayarak Paris 2024'e katılma hakkı kazanmışlardı.

Başantrenör Daniele Santarelli'nin liderliğinde, Milli Takım 31 maçta 28 galibiyet elde etti. Ayrıca, Küba asıllı oyuncu Melissa Vargas'ın katkıları da göz ardı edilemez. Vargas, önemli ödüller kazanarak ve etkili performansıyla Milli Takım'a büyük katkı sağladı.

Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı VNL'nin ilk haftasında Milli Takımı izlemek heyecan verici olacak!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.