Türkiye Kupası Anadolu Efes'in

Anadolu Efes, 23 sayı atan McCollum ve 19 sayı üreten Simon önderliğinde TOFAŞ'ı farklı geçip, 2 sezon aradan sonra tarihindeki 11. Türkiye Kupası'nı kaldırdı. Bu yıl 34. kez düzenlenen PTT Türkiye Kupası, finalde TOFAŞ'ı...

Anadolu Efes, 23 sayı atan McCollum ve 19 sayı üreten Simon önderliğinde TOFAŞ'ı farklı geçip, 2 sezon aradan sonra tarihindeki 11. Türkiye Kupası'nı kaldırdı. Bu yıl 34. kez düzenlenen PTT Türkiye Kupası, finalde TOFAŞ'ı 78-61 yenen Anadolu Efes'in oldu. Kupayı daha önce 10 defa kazanan ve bu alanda zirvede yer alan Efes, 2 sezonluk ara sonrası birinci basamağa döndü.

Çeyrek finaldeki Fenerbahçe zaferiyle rüzgarı arkasına alan lacivert beyazlılar, ilk iki çeyrekte müthiş işler çıkaran Doğuş-Simon ikilisiyle odaya 40-32 üstün gitti.

ZAFERE ULAŞTI
Üçüncü periyot sonunda TOFAŞ'ın dış atışlarda 17'de 1 isabet bulması, her şeyin özeti gibiydi. Anadolu Efes, Dunston ve özellikle McCollum'la son 10'a 62-47 önde girdi.

Koç Ataman'ın sistemini oturtmaya başlamasıyla bambaşka bir çehreye bürünen Efes, antrenman temposunda geçen son çeyrek bitiminde 78-61 ile kupayı kucakladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe Hazırlıklara Başlıyor: Sakatlar ve Ceza Sınırları Belirsizliğini Koruyor
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları tek tek açıklandı!
Yasadışı Bahis Soruşturmasında 5 Futbolcu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
Fransa'da Filistin Destekçileri İsrail'in Olimpiyatlara Katılımını Protesto Etti
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Pro Lisans Eğitim Programı'nda Konuk Oldu