Türkiye, Moskova’daki turizm fuarına katılıyor

Rusya’nın en büyük ve en önemli turizm buluşması Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı (MITT) 13 Mart’ta 25. kez kapılarını ziyaretçilerine açacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verdiği bilgiye göre sezona...

Rusya’nın en büyük ve en önemli turizm buluşması Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı (MITT) 13 Mart’ta 25. kez kapılarını ziyaretçilerine açacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verdiği bilgiye göre sezona yönelik yeniliklerin ortaya çıktığı, yeni trendlerin belirlendiği, sektör yöneticilerinin fikir alışverişinde bulunduğu, iş bağlantılarının yapıldığı en büyük turizm platformlarından biri olan MITT’te en büyük tanıtım standı Türkiye’nin olacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, ilk kez düzenlendiği yıldan bu yana bakanlığın çatısı altında aralıksız temsil edilen Türkiye’nin, bu yıl bin 254 metrekarelik standı ile fuarın en büyük katılımcısı olduğu vurgulandı.

Dev Türkiye standının açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un yapacağını ifade edildiği açıklamada, Kurtulmuş'un fuar kapsamında turizm profesyonelleriyle görüşmeler gerçekleştireceği belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi: "Geçtiğimiz yıl Rusya’da faaliyet gösteren turizm profesyonelleri tarafından yapılan değerlendirmeye göre, kültürel ve enformasyona yönelik etkinlikler, profesyonel çalışma imkanları ve tasarım açısından  ''En İyi Tanıtım Yapan Destinasyon (Ülke)’ ödülüne layık görülen Türkiye standı bu yıl da iddialı. Bölge ve destinasyon tanıtımının ön planda tutulduğu Türkiye standı, kuzeyden güneye, doğudan batıya Anadolu’nun zengin kültürel birikiminin yansıtıldığı yedi adadan oluşuyor. Türk Hava Yolları ile birlikte, 29 sektör kuruluşu ve 12 özel işletme de Kültür Turizm Bakanlığı çatısı altında etkinlikler gerçekleştirecek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Bir litre atık yağ 1 milyon litre içme suyunu kirletiyor!
İlk 100'e giren bir başarı hikayesi birden bitti: 2 tekstil devi konkordato taleplerini sundu
2028 Yılına kadar 1 milyar dolarlık bir değere ulaşacak!
9 Yıldır üretim yapan bir tekstil şirketi iflas etti!
Bankalara talimat verildi: Kredi kartı limitlerinin azaltılacağı iddiası gündeme geldi