Türkiye, Suudi Arabistan'a yumuşak şeker ihracatı yapacak!

Türkiye'nin ihracat potansiyeli genişliyor. Suudi Arabistan, Türk şekerleme üreticilerinden yumuşak şeker ithalatı yapmaya hazırlanıyor. Bu yeni talep, Türk şeker sektörü için önemli bir fırsat sunuyor.

Son dönemde Türkiye'nin Suudi Arabistan'a yönelik ihracat performansı dikkat çekici bir şekilde artarken, bugün bu ülkeden Türkiye'ye yeni bir ithalat talebi geldi.

SUUDİ ARABİSTAN'A YUMUŞAK ŞEKER İHRACATI YAPILACAK

Suudi Arabistan'dan gelen ithalatçı, TurkishExporter platformu aracılığıyla Türk şekerleme üreticilerinden yumuşak şeker satın almak istediğini duyurdu. Suudi Arabistanlı ithalatçı ile temas kurmak isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri, platform üzerinden firmaya doğrudan teklif sunabilecekler. Ayrıca, ilk kez platformu kullanacak firmalar, mobil uygulama Forie aracılığıyla kolayca üyelik başvurusu yapabilirler.

GENİŞ KAPSAMLI ŞEKERLEME İTHALATÇILARI LİSTESİ

TurkishExporter ve global markası Forie, Türkiye'nin tanınmış markalarından en küçük işletmelere kadar geniş bir yelpazede üyelere sahiptir. Platform, kullanıcılarına şekerleme sektöründeki farklı ülkelerin ithalatçı listelerini sunarak verimli bir e-ihracat deneyimi yaşatmaktadır.

TurkishExporter, anlık alım ilanı özelliğiyle sayısız ihracat fırsatını yayınlarken, şekerleme sektöründe güçlü bir tedarik ağına sahip olan firmalar için değerli bir kaynak haline gelmektedir. Kurumsal üyelik yaparak yüzlerce güncel ithalatçı firmaya erişim sağlanabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Petrolda Fiyatlar Dalgalı: ABD Merkez Bankası ve Orta Doğu Gündemde
Çin Ekonomisinde Enflasyon Artışı: Tüketici Fiyatları Beklentileri Aştı
Bankaya gittiğinizde mevduat hesabına para yatırmak isteyenlere ilk olarak bu soru yöneltilecek!
Tanınmış bir cips markasına yönelik rekabet soruşturması başlatıldı
Migros ve Macro Center'da bulunan o çikolatada tehlike: Acil toplatılma kararı!