Türkiye Tekvando Federasyonu’nda Kriz:Metin Şahin’in Başkanlık Adaylığı Reddedildi!

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin’in başkanlık adaylığı başvurusu kabul edilmedi. Şahin, kararın hukuka aykırı olduğunu belirterek durumu tahkim kuruluna taşıyacağını duyurdu.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin’in başkanlık adaylığı, beklenmedik bir şekilde reddedildi. 21 yıldır federasyonun başkanlığını yürüten Şahin, bu kararı tahkim kuruluna taşımaya hazırlanıyor.

HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAK

Metin Şahin, 20 Ekim 2024 tarihinde yapılacak olan Türkiye Tekvando Federasyonu genel kurulu için gerekli olan 130 destek imzasını topladığını belirtti. Ancak, değerlendirme komisyonu bu imzaların büyük çoğunluğunu farklı sebeplerle kabul etmedi. Şahin, "Bu durumu yönetmelik ve ana statüye uygun olmadığı gerekçesiyle itiraz ederek tahkim kuruluna götüreceğiz." ifadelerini kullandı.

ADALETİN EN DOĞRU KARARI VERECEĞİNE İNANIYOR

Şahin, tahkim kurulunun adil bir karar vereceğine inandığını belirterek, "Genel kurula katılarak sizlerin iradesini yansıtacağız. Genel kurulda seçimi kazanacağımıza inanıyorum." dedi. Şahin, tüm destekçileriyle birlikte çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

FEDERASYONUN GELECEĞİ İÇİN MÜCADELE

Başkanlık süresinin sona ermesiyle birlikte, federasyonun geleceği hakkında belirsizlikler devam ederken, Metin Şahin’in kararlılığı dikkat çekiyor. "Bütün kardeşlerimizle gece gündüz demeden sonuca ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." diyerek, mücadelesinin süreceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.