Türkiye U19, İspanya ile 1-1 Berabere Kalarak İlk Puanını Aldı

Türkiye U19, U19 Avrupa Şampiyonası'ndaki ikinci maçında İspanya ile 1-1 berabere kaldı. Fahri Kerem Ay'ın son dakikada attığı golle eşitliği sağladı. Türkiye bu sonuçla grubun üçüncü sırasında yer alırken, İspanya ikinci sırada bulunuyor. Son maçında Danimarka ile karşılaşacak.

Türkiye U19 Futbol Takımı, U19 Avrupa Şampiyonası'ndaki ikinci maçında İspanya ile 1-1 berabere kalarak ilk puanını aldı. Belfast'taki karşılaşmada İspanya'nın golünü Yarek Gasiorowski, Türkiye'nin golünü ise son dakikada Fahri Kerem Ay attı. Bu sonuçla Türkiye, grubun üçüncü sırasına yerleşti ve son maçında Danimarka ile mücadele edecek.

U19 Milli Futbol Takımı, U19 Avrupa Şampiyonası'ndaki ikinci maçında İspanya ile 1-1 berabere kaldı. Belfast'taki Seaview Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, Romanya'dan Marian Barbu hakemlik yaptı; yardımcı hakemler ise Mihai Marica ve Benas Kikutis oldu.

Türkiye'nin golü, maçın son dakikasında 90. dakikada Fahri Kerem Ay'dan geldi. İspanya'nın golünü ise 55. dakikada Yarek Gasiorowski kaydetti. Bu sonuçla, Türkiye U19 ilk puanını aldı ve grupta üçüncü sıraya yerleşti. İspanya ise 4 puanla grubun ikinci sırasında bulunuyor.

Ay-yıldızlı ekip, grup aşamasındaki son maçında Danimarka ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.