Türkiye ve Yunanistan Arasında Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı

Türkiye ve Yunanistan arasında gerçekleşen Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı, olumlu bir atmosferde tamamlandı. Her iki taraf, 2025 uygulama planını ele aldı. Türkiye'nin ev sahipliğindeki bir sonraki toplantıya geçiş yapılacak.

Türkiye ile Yunanistan arasında gerçekleşen Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı, ilişkilerde olumlu bir adımı temsil ediyor. İki ülkenin büyükelçileri ve üst düzey askerî yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı, 2025 yılı için yeni bir uygulama planını belirledi. Toplantı, Türkiye'nin ev sahipliğindeki bir sonraki aşamaya geçişi işaret ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ile Yunanistan arasında gerçekleşen Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı'na dair açıklamada bulundu. Bakanlık, "Toplantı olumlu bir havada gerçekleştirilmiştir" ifadelerini kullandı.

TOPLANTIYA DAİR DEĞERLENDİRME


MSB'nin sosyal medya hesabında yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"22 Nisan 2024 tarihinde Türkiye ile Yunanistan heyetleri arasında yeni bir tur Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantı, Yunanistan Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde yapılmıştır. Her iki heyette de büyükelçiler, üst düzey askerî yetkililer ve diğer yetkililer yer almıştır. İki taraf, 2024 yılı boyunca daha önce mutabık kalınan Güven Artırıcı Önlemleri yeniden değerlendirerek 2025 yılı uygulama planını ele almıştır. Toplantı olumlu bir havada gerçekleştirilmiştir. Bir sonraki toplantıya Türk tarafı ev sahipliği yapacaktır."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye'yi Bir Hafta Boyunca Etkisi Altına Alacak Çöl Tozu Uyarısı
Ünlü Türkücü Meğer Fabrikatörmüş: Mardin'de Üretip Kilosunu 14.000 Euro'ya Satıyor!
Ünlü oyuncu kendisinden 33 yaş küçük eşiyle podyumda!
Emeklilik Hayalleri Gerçek Oluyor! SGK'dan Milyonlara Ücretsiz Prim Desteği!
Kredi Kartına Şok Hamle! O Karar Sonrası Kimsenin Eli Kredi Kartına Gitmeyecek