Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret etti

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ı ağırladı. Bahçeli, Türk voleybolunun uluslararası başarısını yakından takip ettiğini belirterek, desteğini sürdüreceğini vurguladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ı kabul etti.

Görüşmenin ardından TVF'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, Mehmet Akif Üstündağ, Bahçeli'nin Türk voleybolunun son yıllarda uluslararası alandaki başarılarını yakından takip ettiğini belirtti. Üstündağ, "Sayın Bahçeli, milli takımımızın ülkemizi gururla temsil etmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi ve çalışmalarımızı desteklemeye devam edeceğini ifade etti. Filenin Sultanları'na sevgi ve saygılarını iletmemizi istedi" şeklinde konuştu.

Ziyarette, Bahçeli'ye isminin yazılı olduğu bir milli takım forması hediye edildi. Üstündağ, "Sayın Devlet Bahçeli'ye samimi ilgisi ve destekleri için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bugüne kadarki katkıları bize güç ve dayanışma sağladı. Bu başarı çizgisini koruyarak devam edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.