"Türkiye'de futbola çok büyük bir tutku var"

Del Bosque, Nice kentinde karşılaşmanın oynanacağı Nice Stadı'nda düzenlenen ve futbolcular Juanfran Torres ve Sergio Busquets'in de katıldığı basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.Türkiye'nin iyi bir kadroya...

Del Bosque, Nice kentinde karşılaşmanın oynanacağı Nice Stadı'nda düzenlenen ve futbolcular Juanfran Torres ve Sergio Busquets'in de katıldığı basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye'nin iyi bir kadroya sahip olduğunu aktaran İspanyol teknik adam, "Onların yarı sahasında oynayabiliriz, inisiyatifi alabiliriz ama Türkiye iyi bir takım. Son maçlarında iyi bir performans ortaya koymasalar da çok dikkatli olmamız lazım." diye konuştu.

EURO 2016'daki ilk maçı kazandıklarını hatırlatan Del Bosque, "İlk maçımızı kazandık ama çok dikkatli olmalıyız. Bu, kafamızı karıştırmamalı. Rakibimiz çok istekli olacak. Bu, bizim için tehlikeli olabilir. İkinci maçı da kazanarak, işimizi sağlama almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bir dönem Beşiktaş'ta görev yapan deneyimli teknik direktör, "Türkiye'de futbola çok büyük bir tutku var. Özellikle Beşiktaş'a karşı. Bizi yoğun bir maç bekliyor." şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
İsmail Kartal Fenerbahçe Tarihinde Unutulmaz Bir İlke İmza Attı!
Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek