Türkiye’de katlanabilir cep telefonu sektörü büyüyor

Türkiye’de katlanabilir cep telefonu hiç beklenmeyen bir şekilde ilgi gördü. Ekonomik sebeplerden dolayı fazla alıcı bulamaz denilen cihazlar kapış kapış gidiyor.

Güçlü bir başarı elde etmesi beklenmeyen Türkiye’de katlanabilir cep telefonu sektörü, iyi bir gelişme kaydetti. 2019 yılından bugüne kadar birçok farklı katlanabilir ekran piyasaya sürüldü. Bu ekranlara sahip olan akıllı telefonlar ne yazık ki çeşitli problemler ile karşı karşıya kaldı. Bu tür cihazların aslında kullanıma Uygun olmadığı bile söylendi.

Hatırlayacağınız üzere Galaxy Fold ilk çıktığında ekranında çeşitli çatlama sorunları bile ortaya çıktı. Sonuç olarak kullanıcılar bu tür ürünleri almaktan neredeyse vazgeçti. Şimdi ise Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 2000 modelleri Türkiye’de satış rekorları kırıyor.

Samsung Türkiye tarafından yapılan açıklamalarda katlanabilir telefonlara olan talebin büyük oranda arttığı söylendi. Hatta bu cihazların ülkede yok sattığı bile ifade edildi. Samsung tarafından yapılan açıklamalarda talebi karşılamak için tedariğin hızlandırılması gerektiği söylendi.

Güney Koreli teknoloji devinin böyle bir yorum yapması akıllarda soru işareti bıraktı. Bildiğiniz üzere Türkiye’de döviz kurları sert bir şekilde fırladı. Ancak satış rakamlarının beklentileri aşması tuhaf bir durum. Burada Samsung beklentiyi düşük tuttu yorumları yapılıyor. Türkiye’de katlanabilir cep telefonu piyasası her geçen yıl daha fazla büyüyor.

Airbnb engelliler için büyük kolaylık sağlayacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!
Instagram’dan ilk adım sorunu olanlara yeni özellik!