Türkiye'nin en büyük markalarından Arçelik'in ismi değişiyor! Yeni adı ne olacak?

Arçelik, Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olarak biliniyor ve şimdi isim değişikliği yapmaya hazırlanıyor! Peki, yeni adı ne olacak? Herkesin tanıdığı ve hafızalara kazınmış olan Arçelik ismi artık değişiyor...

Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya üreticilerinden biri olan Arçelik, köklü bir değişim sürecine girmeye hazırlanıyor. Şirket, 1955 yılından bu yana varlığını sürdüren Arçelik markasını sonlandırarak, Türkiye ve dünya genelindeki faaliyetlerini artık Beko çatısı altında birleştirecek.

Kamuoyuna yapılan açıklamaya göre, Arçelik A.Ş. bundan sonra faaliyetlerini Beko markası adı altında yürütecek. Şirket, bu değişikliği "globalleşme stratejisi" kapsamında gerçekleştirdiğini belirterek, Türkiye dahil olmak üzere tüm coğrafyalardaki operasyonlarını tek bir kurumsal marka altında birleştirmeyi amaçladığını açıkladı.

ŞİRKETİN YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ

"Globalleşme stratejimiz doğrultusunda Arçelik A.Ş., artık Türkiye dahil olmak üzere tüm coğrafyalardaki kurumsal markasını Beko olarak kullanacak ve böylelikle dünya genelindeki tüm çalışanlarımız ve operasyonlarımız ortak bir kurumsal marka çatısı altında bir araya getirilecek. Bu kapsamda yurtdışı bağlı ortaklıklarımızın da kurumsal unvanları, Beko markasını içerecek şekilde değiştirilmektedir. Şirketimiz Türkiye'deki operasyonlarını Arçelik Pazarlama A.Ş. aracılığıyla sürdürecek ve Arçelik, Beko, Grundig, Altus ve Leisure gibi yerel değer yaratan markalarla çalışmalarını devam ettirecektir."

Ayrıca, yurtdışı bağlı ortaklıkların da kurumsal unvanlarının Beko markasını içerecek şekilde değiştirildiği belirtildi. Şirket, Türkiye'deki operasyonlarını Arçelik Pazarlama A.Ş. üzerinden yürütecek ve Arçelik, Beko, Grundig, Altus ve Leisure gibi yerel değer yaratan markalarla çalışmalarını sürdürecek.

Açıklamada, Beko markasının dünya çapında 57 ülkede 55.000 çalışan ve 13 ülkede 45 üretim tesisi ile faaliyet gösterdiği vurgulandı. Bu ülkeler arasında Türkiye, İngiltere, İtalya, Romanya, Slovakya, Polonya, Güney Afrika, Rusya, Pakistan, Hindistan, Bangladeş, Tayland ve Çin'in bulunduğu belirtildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Ünlü Menajer Mert Ramazan Demir'i Keşfetti!
Ünlü Şarkıcı Sevgilisini Otel Koridorunda Sürükledi! Şiddete Hayır!
Seda Sayan'dan Bomba Açıklamalar!
Ceylan Ertem'den; 'Köyde seks'!
Mele Mosso Cesur Sahne Tarzıyla Dillerde! Resmen Salladı!