Türkiye'nin en büyük üreticisi olan firma konkordato talebinde bulundu!

Multipak Ambalaj ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş., içinde bulunduğu finansal zorluklar nedeniyle konkordato talebinde bulundu. Mahkeme, firmanın talebini değerlendirerek, geçici olarak 3 aylık bir mühlet verdi.

Ekonomim'in yapmış olduğu haberine göre, Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise üçüncü en büyük ambalaj fabrikası konkordato ilan etti. 1996 yılında İzmir'de kurulan Multipak Ambalaj, sektörde hızla büyüyerek önemli bir oyuncu haline geldi. Multipak Ambalaj şirketi, ambalaj sektöründe birçok ürünün üretimini gerçekleştirerek Türkiye’nin en büyük ambalaj üreticileri arasında yer almakta.

Multipak Ambalaj ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş., içinde bulunduğu finansal zorluklar nedeniyle konkordato talebinde bulundu. Mahkeme, firmanın talebini değerlendirerek, geçici olarak 3 aylık bir mühlet verdi. Bu süreç, firmanın mali yapısını düzeltmek ve borçlarını yeniden yapılandırmak için bir fırsat sunacak. Ancak, bu durum, hem çalışanlar hem de tedarikçiler açısından belirsizlikler yaratmakta. Ambalaj sektöründe önemli bir yere sahip olan Multipak, yaşadığı bu zorlu süreçte rekabet gücünü kaybetmemek için çaba gösterecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.