Türkiye’nin En Sevilen Dondurulmuş Gıda Markası SuperFresh Oldu! Peki bu başarının sırrı ne?

SuperFresh, MediaCat ve Ipsos’un gerçekleştirdiği "Türkiye'nin Lovemark'ları 2024" araştırmasında, "Dondurulmuş Gıda" kategorisinde Türkiye'nin en sevilen markası oldu. Marka, sürdürülebilirlik, inovasyon ve geniş ürün yelpazesiyle liderliğini sürdürüyor.

MediaCat dergisinin Ipsos iş birliğiyle gerçekleştirdiği "Türkiye'nin Lovemark'ları 2024" araştırmasında, SuperFresh dondurulmuş gıda kategorisinde Türkiye'nin en sevilen markası olarak seçildi. Araştırma sonuçlarına göre, tüketicilerin hem zihninde hem de kalplerinde yer eden SuperFresh, bu başarısını sürekli inovasyon stratejisine ve geniş iletişim ağına borçlu.

İNOVASYON VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VURGUSU


Kerevitaş CMO'su Gülizar Öcal Doğan, SuperFresh'in sürdürülebilir iletişim ve ürün yenilikleriyle sektörde öncü olduğunu belirtti. Son üç yılda dondurulmuş gıda pazarının tonajda iki haneli büyüme kaydettiğini ve SuperFresh’in yüzde 43'lük ciro pazar payıyla liderliğini sürdürdüğünü vurguladı. Doğan, markanın her yıl 50'den fazla yeni ürünle sektördeki yenilikçi adımlarını pekiştirdiğini ve tüketicilere geniş bir ürün yelpazesi sunduklarını ifade etti.

YENİLİKÇİ ÇALIŞMALARLA LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR


SuperFresh, kadınlara fırsat eşitliği sunan tarım projeleri ve sıfır israf hedefiyle hayata geçirdiği sorumlu tarım uygulamalarıyla sektörde fark yaratıyor. Ayrıca, görme engelli tüketiciler için yapay zekâ destekli Blindlook platformu ile iş birliği yaparak tüm tüketici gruplarına ulaşmayı hedefliyor. Marka elçisi Refika Birgül ile yürütülen kampanyalar da SuperFresh’in bilinirliğini ve değerini artırarak tüketici sadakatini güçlendirdi.

TÜKETİCİLER İÇİN PRATİK VE KALİTELİ ÜRÜNLER


SuperFresh, tüketicilerinin mutfakta hayatlarını kolaylaştırmak adına yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler sunmaya devam ediyor. Marka, her kesime hitap eden ürünleriyle, ulaşılabilir fiyat politikasıyla ve topluma sunduğu pozitif etkiyle gelecekte de liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.