Türkiye'nin en ucuz elektrikli araçlarından!: Dacia Spring!

Türkiye’nin 'en ulaşılabilir elektrikli modeli' olarak lanse edilen Dacia Spring, satışa çıktığı 7 Temmuz’dan bu yana ortalama 400 adet satılırken, yoğun ilgi gören aracın bu yıl 2 bin 500 adetlik satışa ulaşmasının hedeflendiği bildirildi.

Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artarken, Dacia Spring de bu alandaki heyecanı körükleyen bir model olarak karşımıza çıkıyor. 2021 senesinde piyasaya sürülüşünden itibaren Avrupa'nın en çok satan elektrikli araçlarından biri haline gelen Spring, 2024 senesinde yenilenen versiyonuyla yeniden sürücüleri selamlıyor.

Yeni Dacia Spring, hem iç hem de dış tasarımında yapılan yenilikler ve olası bir fiyat indirimiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 2021 modelinde 20.000 Euro'nun altında bir fiyat etiketiyle satışa sunulan Spring'in, yeni versiyonunda da benzer bir fiyatlandırma stratejisi izlenmesi bekleniyor. Bu da onu Avrupa'nın en ucuz elektrikli araçlarından biri haline getirecek.

RAKİPLERİNE MEYDAN OKUYOR

Citroen ve Renault gibi rakipler, Avrupa'da üretilen ve sübvansiyonlara uygun fiyatlarla piyasaya sürülen küçük elektrikli araçlarla rekabeti kızıştırıyor. Dacia Spring de bu rekabete, hem görsel hem de teknik anlamda önemli iyileştirmeler içeren yeni modeliyle yanıt veriyor.

YENİLENEN TASARIM:

Dacia'nın yeni logosu ve ışık imzasına sahip ön ucu, SUV benzeri bir görünüm kazandıran siyah plastik kaplamalar ve ön ve arka tamponlarda bulunan harita temalı aplikler aracın dış tasarımını güçlendiriyor.

​​​​​​​

DAHA KONFORLU İÇ MEKAN:

Eleştirmenlerin eleştirisine neden olan ucuz plastikler ve rahatsız koltuklar yerini, daha yumuşak malzemelerin kullanıldığı dokunmatik yüzeylere ve daha fazla destek sunan koltuklara bıraktı. Yeni Spring, sürücü için standart olarak 7 inçlik bir gösterge paneli ve merkezi 12 inçlik multimedya dokunmatik ekranla donatıldı.

GELİŞTİRİLMİŞ TEKNİK ÖZELLİKLER:

Artık 65 hp'lik bir elektrik motoruna ve harici cihazları şarj etmek için kullanılabilecek 220 voltluk bir prize sahip.

ARTAN SATIŞ BEKLENTİSİ:

Yapılan bu yükseltmelerin yanı sıra, otomobilin Avrupa'da ve Türkiye'de pazarındaki satışlarının da artması bekleniyor. Dacia Spring'in yenilenen versiyonu, elektrikli araç pazarında rekabetin arttığı bir dönemde, hem tasarımıyla hem de fiyatıyla fark yaratmayı hedefliyor.

ELEKTRİKLİ ARAÇLARA GEÇİŞİN KOLAY YOLU:

Bu yenilikler, elektrikli araç teknolojisine geçiş yapmayı düşünen otomobil severler için cazip bir alternatif oluşturuyor. Dacia Spring, uygun fiyatıyla elektrikli araç deneyimini birçok kişi için ulaşılabilir kılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı