Türkiye'nin en uygun yaşanacak olan o şehirde saç tıraşı fiyatına rekor zam yapıldı!

2024 zam yağmuru devam ediyor. Her şeye yapılan zamlar artık vatandaşı usandırdı. Yüksek enflasyon sebebiyle durmak bilmeyen zamlar, yeni yılla birlikte daha da katlandı. Türkiye'nin en ucuz şehirlerinden biri olarak bilinen bir kentte berber fiyatlarına gelen zam oldukça tepki çekti. İşte detaylar

Yozgat Berberler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Kızılay, tıraş ücretini 150 liradan 250 liraya çıkarma kararı aldıklarını açıkladı.

Yozgat Berberler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Kızılay, artan fiyatlar sebebiyle berberlerin saç sakal tıraşının 250-300 lira civarında olması talebinde bulunduğunu, vatandaşın durumunu da düşünerek tıraş ücretini 150 liradan 250 liraya çıkarma kararı aldıklarını açıkladı.

YOZGAT BERBER FİYATLARI NE KADAR 2024?

Yozgat Berberler Odası, artan maliyetler sebebiyle gelen zam taleplerini değerlendirerek, 1 Ocak 2024 tarihinden geçerli olmak üzere saç sakal tıraş ücretini 300 lira olarak belirledi. Ancak alınan zam kararı ertelendi.

Yapılan yeniden değerlendirme sonucunda yüzde 66 zam yapılarak, daha öce 150 lira olan saç sakal tıraşı ve yıkama-fön dahil 250 liraya, yalnız sakal tıraşı 75 liraya, saç tıraşı yıkamalı 150 liraya, çocuk tıraşı 100 liraya, saç boyama 300 liraya, fön yıkamalı 100 liraya, damat tıraşı 500 liraya, ev tıraşı 400 liraya yükseltildi.

YOZGAT BERBER ÜCRET TARİFESİ 2024

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı