Türkiye'nin Kainat Güzeli Ayliz Duman, Sosyal Medya Eleştirilerine Meydan Okudu

Miss Universe Türkiye 2024 birincisi Ayliz Duman, sosyal medyada 'estetik güzeli' yorumlarına maruz kaldı. Almanya doğumlu Duman, dudak dolgusu yaptırdığını itiraf etti ve eleştirileri umursamadığını söyledi.

Türkiye'yi uluslararası arenada temsil edecek Miss Universe Türkiye 2024 güzeli Ayliz Duman, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi. Almanya doğumlu 20 yaşındaki Duman, 'estetik güzeli' yorumlarına maruz kaldı ancak bu eleştirilere sessiz kalmadı.

MİSS UNİVERSE TÜRKİYE 2024 KAZANANI AYLİZ DUMAN

Yarışmada birinciliği kazanan Ayliz Duman, 16 Kasım 2024 tarihinde Meksika'nın Mexico City kentinde düzenlenecek olan 73. Miss Universe (Kâinat) Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek. Büyük bir heyecanla gerçekleştirilen yarışmanın ardından Duman’ın güzelliği sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

DUDAK DOLGUSU İTİRAFI: "BAŞKA HİÇBİR ESTETİĞİM YOK"

Sosyal medyada yapılan eleştiriler, Duman’ın estetik operasyonlar geçirdiğine dair yorumlara yol açtı. Bu yorumlara katıldığı bir programda yanıt veren Duman, "18 yaşımda dudak dolgusu yaptırdım, başka hiçbir yerimde estetik yok" açıklamasını yaparak, kendisine yönelik eleştirilerin çoğunluğunun kadınlardan geldiğini belirtti. Duman, olumsuz yorumlara karşı durarak, bu tür baskıları umursamadığını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.