Türkiye'nin krize yaklaşımı: Her doğan rızkıyla doğar

Erdoğan, bugünkü konuşmasında, işsizlikle ve zamlarla boğuşan vatandaşın gündeminde olmayan müdahalede bulundu. Erdoğan'ın "Doğum kontrolü, aile planlaması dediler, nüfusumuz azaltıldı. Bu gidişi doğru bulmuyorum

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü konuşmasında, işsizlikle ve zamlarla boğuşan vatandaşın gündeminde olmayan konulara ilişkin konuştu. Erdoğan'ın "Doğum kontrolü, aile planlaması dediler, nüfusumuz azaltıldı. Bu gidişi doğru bulmuyorum" sözleri dikkat çekti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen 7. Aile Şurası'nda konuştu.

Erdoğan'ın 'Evlilik dışı ilişkilerin normal sayıldığı, boşanmaların teşvik edildiği bir dönemle karşı karşıyayız. Doğum kontrolü, aile planlaması dediler, nüfusumuz azaltıldı. Bu gidişi doğru bulmuyorum' sözleri dikkat çekti.

Erdoğan, 3 çocuk yapma tavsiyelerine de eleştiriler geldiğini belirterek, "Her doğan rızkıyla doğar" diyerek şöyle devam etti:

En az üç çocuk derken bazıları "Geçim meselesi" diyor. Bu toplumun kahir ekseriyeti Müslüman. Şunu unutmayalım: Her doğan rızkıyla doğar, rızkıyla gelir. Bunu ben hayatımda yaşadım. 4 çocuğum rızkıyla geldi. Hiçbir sorun yaşamadım. Hepsi bereketiyle geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak