Türkiye'ye giriş yasağı olan Suriyeli yakalandı

Osmaniye'de, genel güvenlik açısından tehlike manasına gelen "G-87" tehdit koduyla Türkiye'ye giriş yasağı olan Suriyeli İ.A. (43), polis memurunun yol uygulamasında yakalandı.

Osmaniye'de, genel güvenlik açısından tehlike manasına gelen "G-87" tehdit koduyla Türkiye'ye giriş yasağı olan Suriyeli İ.A. (43), polis memurunun yol uygulamasında yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi Müdürlüğü ekipleri, otoyol gişeleri uygulama noktasında, göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve düzensiz göçmenlerin doğudan batıya geçişlerinin engellenmesi amacı ile çalışma başlattı. Bu kapsamda gerçekleştirilmiş olan uygulamada, Suriye uyruklu İ.A.'nın, parmak izi kontrolü yapıldı. Bunun üzerine İ.A.'nın, İçişleri Bakanlığı'nca 2019 tarihli genel güvenlik "G-87" tehdit kodu ile Türkiye'ye giriş yasağının bulunduğu tespit edildi. Yapılan araştırmada İ.A.'nın, Sakarya'da "DEAŞ terör örgütüne üye olma" suçundan yargılanmasının devam ettiği de belirlendi. Suriyeli İ.A., hakkındaki idari işlemler için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı