Türkiye'ye yarın giriş yapacak, bütün hafta sonu boyu etkisini hissettirecek!

Meteoroloji kaynakları, cumartesi günü yurda giriş yapması beklenen ve hafta sonu süresince tüm Türkiye'de etkili olacağı tahmin edilen lodos hakkında uyarı mesajı yayınladı.

Türkiye'de bir süredir devam eden mevsim normallerinin üstündeki sıcaklıkların peşinden cumartesi günü itibariyle yurt genelinde lodos rüzgarlarının etkili olması bekleniyor. Özellikle Marmara Bölgesi'nde saatlerce sürecek rüzgarlar için uyarıda bulunan meteoroloji kaynakları, vatandaşlara dışarı çıkarken dikkatli ve tedbirli olmalarını tavsiye etti. Konu hakkındaki tüm detaylar haberin devamında sizlerle...

CUMARTESİ VE PAZAR ETKİLİ OLACAK

Yurt genelinde hissedilecek olan lodos, oldukça kuvvetli geleceği ifade edildi. Aynı zamanda denize yakın olan bölgelerde lodosun daha şiddetli geçeceği de belirtildi. Meteoroloji bu yüzden vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğinin de bilgisini verdi. 
Hava Forum sayfası, konuya ilişkin yapmış olduğu paylaşımda "Hafta sonu lodos geliyor" ifadelerini kullanırken, hava tahmin raporlarına göre özellikle denize yakın bölgelerde lodosun şiddetlenerek artacağı aktarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.