Türkiye'yi Şaşırtan Yufkacı Muammer Olayında Yeni Gelişmeler! İşte O 3 Kadının Şok İtirafları

Esra Erol programında çıkan Yufkacı Muammer ve eltiler izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor! Evine dönen küçük elti ve diğer 2 kadından şok edici itiraflar geldi! İşte yufkacı Muammer konusundan gelen itiraflar..

Esra Erol'un programı her gün izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor. Programda en son yer alan haberdeki Yufkacı Muammer ve birlikte onunla kaçan iki elti Hamide Duman'ın haberini anlamak kolay değildi. Fatsa'da yaşayan ve her ikisinin de ismi Hamide Duran olan eltilerden büyük olanı bir süre önce Fatsa'da yufkacılık yapan Muammer Ay'ın dükkânında çalışmaya başlamış.

Ardından küçük eltisi de aynı dükkânda çalışmaya başlamış. Aradan geçen birkaç aydan sonra eltiler ve Muammer Ay, 11 Mart tarihinde kaçmış ve eltilerin eşi olan iki kardeş kendilerinden bir daha haber alamamış ve Esra Erol'un programına başvurmuştu. 

Küçük Elti Evine Döndü

 

Türkiye'yi şaşırtan bu olayda iki eltinin birden gitmesi kafa karıştırmıştı. Çünkü Muammer Ay'la ilişki yaşayanın sadece büyük elti olduğunu söylediler. Küçük eltinin neden gittiği anlaşılamadı. Ama hasta olduğunu ve Muammer Ay'ın kendisine okunmuş su vererek iyileştirdiğini söyleyen küçük elti şimdi evine döndü ve eltisinin yaşadığı ilişkiden dolayı onu suçlayacaklarını zannettiği için kaçığını açıkladı. Bu sırada telefonla bağlanan büyük eltinin eşi de gerçekten kendisini suçladı ama küçük elti suçlamayı kabul etmiyor.

Üçüncü Kadın

 

Bu sırada Erol'un programına üçüncü bir kadın bağlandı. İsmi Ayşe olan kadın Muammer Ay'ın ikna etme kabiliyeti yüksek olan ve kadınları ayartıp kocalarından ayıran ve daha sonra da onları kullanan birisi olduğunu belirtti. Büyük eltiyi Muammer Ay'ın kendisine fiziksel, psikolojik ve cinsel şiddet uygulayarak kullanacağını ve onu çalıştırıp parasını yiyeceğini söyleyen Ayşe'nin telefonu da herkesi bir kez daha şoka uğrattı. Şu an her ikisinin de ismi Hamide olan eltilerden büyük olanı halen Muammer Ay'ın yanında ve onu sevdiğini söyleyerek evine dönmek istemiyor.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Konusunu Görüşmek Üzere Yurtdışına Çıkıyor
Kirli Sepeti Final Yapıyor: Karakterlerin Sonu Ne Olacak?
AK Partili Külünk'ten Şok İddia: Erdoğan'a Düzmece Anketler Sunuldu!
Sosyal Medyada Diyanet'e Ezan Tartışması: Ezanı Selahattin Paşalı Okusun!
İsrail'i durduracak tek ülke ABD